Samuel Umtiti:

Samuel Umtiti: "Espero tenir molt d'èxit al Barça"

El defensa francès ha fet les primeres declaracions com a blaugrana i s'ha definit com un jugador "discret, treballador i amb els objectius molt clars"

Després de la presentació de Lucas Digne, arriba el torn de Samuel Umtiti. L'internacional francès ha arribat a Barcelona aquest dijous, igual que el seu compatriota, i ja s’ha fotografiat a la porta de les oficines del FC Barcelona. A les 17 hores, davant d’una munió de fotògrafs, Samuel Umtiti s’ha fet la tradicional fotografia al costat de l’escut del Barça.

Aquesta fotografia és la primera etapa d’una jornada atapeïda de compromisos per al jugador francès. Aquest divendres, Samuel Umtiti se sotmetrà al tradicional programa d’activitats reservats per als nous fitxatges del Barça, tal com ja han fet Denis Suárez i Lucas Digne.

Després de posar davant l’escut, el jove futbolista francès ha fet les primeres declaracions com a blaugrana. Samuel Umtiti ha repetit constantment que està “fent realitat un somni”, i s’ha mostrat ambiciós: “Espero tenir molt d’èxit al Barça”. “Treballaré molt dur per guanyar-me la confiança dels tècnics”, ha afegit.

“És un dia molt feliç per a mi”. Amb un somriure d’orella a orella, Umtiti s’ha mostrat molt il·lusionat davant d’aquesta nova etapa: “És el màxim, sóc al club més important del món. Estic molt orgullós de ser aquí i compartir vestidor amb jugadors de classe mundial”. A més d’explicar les primeres sensacions com a blaugrana, Umtiti s’ha definit: “Sóc un jugador discret, treballat i amb els objectius molt clars”.

A continuació repassem l’agenda que tindrà aquest divendres Samuel Umtiti i que es podrà seguir en ‘streaming’ en directe al lloc web oficial del Club:

-A les 13.30 h, presentació oficial a la Platea de la Primera Graderia del Camp Nou.
-A les 14.00 hsessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou. Es permetrà l’accés del públic a les grades durant aquesta sessió fotogràfica, a partir de les 13.45 h.
-A les 14.30 hconferència de premsa a la sala Ricard Maxenchs. Acompanyaran el jugador el vicepresident esportiu Jordi Mestre, el director d’esports professionals Albert Soler i el secretari tècnic Robert Fernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut