Samuel Umtiti: “El Barça i jo compartim caràcter guanyador”

Samuel Umtiti: “El Barça i jo compartim caràcter guanyador”

El nou futbolista blaugrana ha reconegut que compleix “un somni de nen” i ha assegurat que ve a “treballar dur i aprendre dels millors”

Samuel Umtiti s’ha presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona. Després d’un matí d’activitat intensa –amb la revisió mèdica i la signatura del contracte-, el jugador francès ha ofert la primera roda de premsa com a blaugrana. Umtiti ha explicat les primeres sensacions que ha viscut a Barcelona, i ha reconegut que fitxar pel Barça suposar complir “un somni de nen”. Com fins ara, s’ha mostrat ambiciós i agraït per l'oportunitat, conscient que ve a “competir amb els millors”.

El nou jugador del Barça ha agraït la col·laboració de Jean-Michel Aulas, president de l’Olympique de Lió, que “ha fet possible aquest fitxatge”. Ara, ja convertit oficialment en culer, espera adaptar-se ràpid “al Club i a l’equip”. Reconeix que quan va conèixer la possibilitat de signar pel Barça va “plorar d’emoció”. Entre altres motius, per compartir vestidors “amb jugadors que només havia vist a la televisió”. “Serà un moment especial, estic impacient per conèixer-los”, ha afirmat durant la roda de premsa.

El francès ha destacat diversos vincles entre ell i el Club, però n’ha destacat un per sobre de tots: “El Barça i jo compartim el caràcter guanyador”. “Sóc competidor i vull jugar, però en primer lloc vull aprendre”, ha afegit sobre això. En aquest sentit, també ha declarat: "Treballaré per demostrar que estic capacitat per fer-me un lloc”. Confia en una adaptació ràpida perquè reconeix que ha vist molts partits del Barça.

Té bones referències del Club i del vestidor. Ha explicat que ha pogut parlat amb Éric Abidal –“només m’ha dit coses bones del Barça i del seu funcionament-, així com amb Lucas Digne i altres jugadors amb els quals compartirà equip.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut