Les interioritats de l’arribada de Lucas Digne

Les interioritats de l’arribada de Lucas Digne

Viu com van ser les primeres hores del nou lateral blaugrana, començant per la revisió mèdica a l’Hospital de Barcelona, fins a la presentació oficial davant de mitjans i aficionats al Camp Nou

Lucas Digne va viure aquest dijous la seva primera jornada com a jugador del primer equip del FC Barcelona. Les primeres hores de la jornada van ser quan el sol encara no havia pràcticament sortit a l’Hospital de Barcelona, on va passar les primeres proves mèdiques. Després, el jugador es va desplaçar amb els seus familiars cap a la Ciutat Esportiva, on va acabar de completar la revisió mèdica.

Tot seguit tocava traslladar-se al Camp Nou per complir amb el protocol de la signatura, la roda de premsa i, per últim, la presentació de Digne davant de tots els mitjans i aficionats a la gespa del Camp Nou. Descobreix, des de dins, les primeres hores  blaugranes de Lucas Digne en aquest vídeo de 9 minuts, on podràs gaudir d’imatges inèdites i moments íntims del jugador durant el dia de la seva presentació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut