El FC Barcelona i Qatar Airways prorroguen el seu acord de patrocini

El FC Barcelona i Qatar Airways prorroguen el seu acord de patrocini

El Club i la companyia aèria amplien el seu vincle per a una temporada més, la 2016/17

El FC Barcelona i Qatar Airways han prorrogat el seu acord de patrocini principal per a una temporada més, fins al 30 de juny del 2017, en les mateixes condicions del seu contracte actual.

Qatar Airways, una de les línies aèries del món que ha tingut un creixement més ràpid en els últims anys, ha doblat les seves freqüències de vol a Barcelona i Madrid des del començament del patrocini del FC Barcelona, el 2013.

Qatar Airways i el FC Barcelona han treballat intensament per desenvolupar estratègies per promoure la marca Barcelona al continent asiàtic i això ha comportat un notable augment de passatgers de l’Àsia-Pacífic a la capital de Catalunya.

La companyia aèria té 14 vols directes setmanals entre Doha i Barcelona, amb excel·lents connexions a través de l’Orient Mitjà, Àsia-Pacífic i l’Àfrica.

Declaracions del vicepresident de Màrqueting i Comunicació del FC Barcelona, Manel Arroyo:

“Qatar Airways ens ha ajudat a fer més gran el Barça en aquests últims anys. Els èxits que han acompanyat el Club són, en part, obra seva. És un plaer poder treballar conjuntament durant una temporada més i esperem seguir la mateixa línia de creixement mutu”.

Declaracions del director general del Grup Qatar Airways, Akbar Al Baker:

“Fa tres anys que vam establir una associació emblemàtica amb una entitat esportiva d’aquesta dimensió. Ens en sentim molt orgullosos i és un gran honor continuar amb aquesta relació. Esperem fer una gran temporada junts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut