Bona estrena del Barça B a la pretemporada (0-6)

Els nois de Gerard López s’han imposat a l’Escala en el primer amistós amb bones sensacions i encert de cara a porteria

El Barça B ha inaugurat aquest dimecres a l’Escala la sèrie de partits de la pretemporada 2016/17. En l’estrena del nou curs, els nois de Gerard López han ofert bones sensacions i s’han imposat per un clar 0-6 gràcies al gols de Sarsanedas, Xemi, Lee, Alfaro (2) i Guillemenot. El filial, amb el debut de diversos jugadors juvenils –alguns jugadors de la plantilla han entrenat amb el primer equip-, ha presentat dos onzes molt diferents durant el partit, i ha començat a posar en pràctica la feina feta durant els primers dies de preparació.

Gerard López, a la primera part, ha presentat un onze format per Josep M., Palencia, Moisés, Fali, Vilanova, Sarsanedas, Campins, Jon, Lee, Xemi i Paik, i el marcador s’ha mogut ben aviat a l’Escala. Quan només s’havien jugat tres minuts, Sarsanedas ha inaugurat el caseller blaugrana d’aquest curs amb un bon xut des de la frontal de l’àrea. El Barça B, dominador absolut del joc i segur en defensa, ha seguit creant perill, sobretot mitjançant Lee i Paik. Superada la mitja hora, i abans d’arribar al descans, Xemi i Lee han ampliat l’avantatge blaugrana fins al 0-3.

En tornar dels vestidors, el tècnic culer ha fet diversos canvis a l’equip i el filial ha jugat amb Sergi Puig, Nili, Chumi, Montes, Cucurella, Busquets, Xemi, Paik, Alfaro, Guillemenot i Lee. Una de les novetats a l’equip, Alfaro, s’ha entrenat com a golejador blaugrana per seguir ampliant el marcador gràcies a una bona combinació amb Nili. Encara quedaven minuts per davant, i Guillemenot també s’ha estrenat amb la samarreta del Barça B. El davanter suís –nova incorporació del Juvenil A- ha fet el 0-5 amb un xut de puntera, i abans del final Alfaro ha repetit combinació amb Nili per deixar la victòria culer en 0-6.

Després d’aquesta bona estrena, el Barça B tornarà als entrenaments aquest dijous a la tarda i disputarà el proper amistós el dissabte. Serà a les 10 hores, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, contra el Santfeliuenc.