Luis Enrique: “Els objectius són els màxims”

Luis Enrique: “Els objectius són els màxims”

El tècnic asturià mostra la seva voluntat de seguir millorant, a més d’assegurar que vol incorporar un quart davanter “que tingui arribada a l’àrea i gol”

La tercera temporada de Luis Enrique al capdavant del Barça ja ha començat. I, aquest dijous, el tècnic blaugrana ha realitzat la primera roda de premsa del curs, en què ha mostrat la seva voluntat de guanyar-ho tot: “Els objectius són els màxims”. “Volem lluitar per tots els títols i divertir els aficionats blaugrana de tot el món”, ha explicat.

L’asturià ha mostrat la seva voluntat de portar més enllà el joc de l’equip en aquest tercer curs del seu cicle. “Seguirem millorant, aportant matisos i evolucionant”, ha sentenciat. Qüestionat pels periodistes, el preparador asturià ha valorat l’estat de la plantilla i s’ha mostrat molt content amb els seus jugadors: “La plantilla ja era boníssima. Ens hem reforçat i hem millorat”.

El preparador blaugrana ha confirmat que es vol incorporar un quart davanter. “Volem que qui vingui tingui motivació i ganes de sumar”. “Vull que sigui un davanter més pur, que tingui arribada a l’àrea i gol”, ha afegit.

El tècnic, qüestionat pel seu futur, no ha volgut avançar els esdeveniments. “Deixaré el Barça quan no tingui energies. En acabar la temporada valoraré les condicions i si hem aconseguit títols. Si deixo l’equip serà per un tema d’energia, no perquè vagi a fer una cosa”, ha sentenciat Luis Enrique.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut