Els socis puntuen amb un 7,5 el grau de satisfacció en la gestió del Barça

Els socis puntuen amb un 7,5 el grau de satisfacció en la gestió del Barça

Els enquestats es mostren confiats i satisfets amb la situació general del Club i els socis consideren que l’execució de l’Espai Barça és prioritària

El FC Barcelona ha donat a conèixer aquest dilluns els resultats de l’últim Observatori Blaugrana, l’enquesta d’opinió que el Club realitza cada semestre, i que avalua la situació global de l’Entitat mitjançant la valoració que fan un grup de 1.000 socis. En aquest Observatori, corresponent al segon semestre del 2018, els socis han puntuat amb un 7,5 sobre 10 el seu grau de satisfacció en relació amb la marxa general del Club. Una nota que ratifica el grau de confiança expressat per la massa social de manera continuada des de l’any 2015. Aquest resultat iguala el del darrer semestre, i supera de dues dècimes l’obtingut ara fa un any. 

Per segona vegada, aquesta enquesta també s’ha fet extensiva a un grup de 1.000 seguidors que no són socis del Club, a fi i efecte de tenir una perspectiva més àmplia sobre l’estat d’opinió de tot el barcelonisme. L’estudi l’ha dut a terme Time Consultants, mitjançant una enquesta realitzada a un miler de socis, homes i dones, majors de 18 anys i residents a l’estat espanyol, entre els dies 21 i el 28 de gener del 2018; i una enquesta realitzada a un miler de seguidors, homes i dones majors de 18 anys, residents a Catalunya, entre els dies 21 de gener i 4 de febrer del 2018.

Els socis consideren que l’execució de l’Espai Barça i, especialment, la remodelació del Camp Nou, és la prioritat més important que té el Club. En aquesta onada de l’Observatori Blaugrana es constata que la il·lusió dels socis per l’Espai Barça es manté molt viva. Un 74,6% dels socis diuen que estan molt o bastant il·lusionats amb aquest projecte, amb una nota mitjana de 3 sobre 4. El percentatge de seguidors que es manifesta d’aquesta manera és inferior, un 64,1%, amb una nota d’un 2,6 sobre 4.

Molt satisfets amb la marxa esportiva

Els socis i els seguidors del FC Barcelona també es mostren molt satisfets amb la marxa esportiva del Club. Els socis la puntuen amb un 8 sobre 10, és a dir, una dècima més que ara fa un any, mentre que la nota dels seguidors és d’un 7,9. Uns i altres es mostren optimistes pel que fa al desenllaç d’aquesta temporada. Un 61,9% dels socis creuen que els resultats seran millors que l’any passat, mentre que en el cas dels seguidors aquest percentatge s’enfila fins al 65%.

Aquest Observatori confirma l’opinió manifestada pels socis a l’enquesta del primer semestre de l’any passat en relació amb les decisions preses pel Club en la lluita contra el frau. Un 89,6% dels socis es manifesta en aquest sentit. D’altra banda, un 85,2% valora molt bé o bastant bé la decisió presa pel Club de posar a la disposició dels socis no abonats, com a invitacions, els abonaments temporalment suspesos a conseqüència de les sancions antifrau.

Molt orgullosos de la imatge del Club

Tant els socis com els seguidors afirmen estar molt orgullosos del Barça i fan una gran valoració de la imatge que projecta el Club. Un 87,7% dels socis considera que aquesta imatge és bona o molt bona. Els seguidors que coincideixen amb aquest criteri s’enfilen fins al 92,4%.

Els resultats de l’Observatori Blaugrana són públics des del maig del 2015, quan es van lliurar aquests resultats als aspirants a candidats a les eleccions a la presidència d’aquell any. La Junta Directiva, complint amb el compromís expressat per Josep Maria Bartomeu en el balanç del seu primer mandat, continua fent públics els resultats d’aquesta enquesta per posar-lo a l’abast de tots els socis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut