L’entrenament més lúdic per acomiadar-se de St. George’s Park

L’entrenament més lúdic per acomiadar-se de St. George’s Park

El FC Barcelona ha gaudit d’activitats lúdiques durant la sessió de la tarda, l’última abans de volar cap a Dublín. Al matí els 23 disponibles s’han exercitat amb normalitat

Cada cop queda menys perquè el FC Barcelona faci les maletes i abandoni Saint George’s Park. Concretament, aquest divendres ha estat el darrer dia que els homes de Luis Enrique s’han exercitat sobre la gespa dels camps del centre de la federació anglesa. Però, malgrat ser l’última jornada de feina, l’activitat no ha estat menys intensa, ja que el primer equip tenia programada una nova doble sessió d’entrenaments. Això sí, la segona, la de la tarda, ha estat una jornada diferent, seguida de ben a prop pel director dels esports professionals, Albert Soler, i pels directius Silvio Elías i Jordi Mestre.

Perquè el cos tècnic ha sorprès tothom amb unes activitats ludicoesportives que han servit per acomiadar l’estada a St. George’s Park. Inflables, jocs i molta diversió, sense oblidar la preparació física, per trencar una mica amb la dinàmica d’entrenaments d’aquests dies.

La penúltima sessió, amb 23 disponibles

Aquesta sessió ha estat la de la tarda, després d’unes hores de descans. Els futbolistes s’han calçat les botes per dur a terme el darrer entrenament a Birmingham, abans que aquest dissabte volin cap a Dublín per jugar contra el Celtic FC a l’Aviva Stadium de la capital irlandesa. 

La primera s’ha dut a terme durant el matí, en què els 23 jugadors disponibles –Mathieu ja es va reincorporar al grup aquest dijous a la tarda– han continuat amb la preparació per a la propera temporada. Montoya, doncs, ha estat l’única absència. El lateral, que ha fet treball de gimnàs, abandonarà aquest dissabte al matí la concentració amb permís del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut