Els últims internacionals es posen al dia

Els últims internacionals es posen al dia

Després del retorn a la feina, aquesta tarda Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Mascherano, Jordi Alba, Vermaelen i Douglas han dut a terme el segon entrenament del dia a la Ciutat Esportiva

Cada cop falta menys perquè el primer equip del FC Barcelona comenci a treballar amb tot el grup al complert. De fet, ja s’ha incorporat el gruix dels internacionals -alguns dels quals han avançat la seva tornada de vacances-, que aquest dilluns s’han estrenat amb una doble sessió d’entrenaments.

Durant el matí, les noves cares han estat Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Mascherano, Jordi Alba i Vermaelen, a més de Douglas, que han tingut el primer contacte amb els companys que dissabte van ser a Dublín. Aquest tarda, però, al camp 2 de la Ciutat Esportiva, només aquests darrers deu incorporats a la dinàmica d’equip han continuat treballant sobre la gespa, amb l’objectiu de posar-se al dia ràpidament en la preparació física.

És per això que, novament, aquest dimarts els jugadors que s’han incorporat aquest 1 d’agost tornaran a viure una jornada similar: entrenament amb el grup durant el matí i sessió de tarda exclusiva.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut