Rivaldo: “Neymar arribarà a ser el número 1 del món”

Rivaldo: “Neymar arribarà a ser el número 1 del món”

L’exblaugrana assegura que el davanter brasiler del Barça “és un gran jugador que està aconseguint fer-se un espai en el Barça i en el món”

L’exfutbolista blaugrana Rivaldo aposta pel seu compatriota Neymar Jr. En declaracions als mitjans oficials del Club, ha apuntat que el seu compatriota Neymar Jr “és un gran jugador i s’està fent un espai al món del futbol”. A un dia que es doni el tret de sortida dels Jocs Olímpics de Rio 2016 en la modalitat de futbol, on Neymar Jr i Rafinha defensaran la samarreta del Brasil, que s’estrena aquest dijous 4 contra Sud-àfrica, l’exjugador del FC Barcelona entre el 1997 i el 2002 ha assegurat també que Neymar Jr “arribarà a ser el millor del món”. 

Seguidor de la Lliga brasilera, italiana o espanyola, als 44 anys gaudeix sempre que pot d’un partit de futbol. I en especial, del Barça: “Les últimes temporades està jugant molt bé i això satisfà els aficionats. Cada any juga millor i l’última temporada no es va guanyar la Champions, però es va fer un gran curs”. Cal recordar que Rivaldo va visitar Barcelona amb motiu de l’acte d’acord de patrocini entre el FC Barcelona i Konami.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut