FC Barcelona – Leicester City: Amistós de luxe entre campions

FC Barcelona – Leicester City: Amistós de luxe entre campions

Els guanyadors de la Lliga espanyola i la Premier League es veuen les cares a Estocolm en el segon partit de pretemporada per als de Luis Enrique

La pretemporada del Barça avança a passos gegants. Després de començar els entrenaments a la Ciutat Esportiva i de traslladar la feina durant uns dies a les instal·lacions de St. George’s Park, l’equip de Luis Enrique va estrenar-se amb victòria contra el Celtic a Dublín. L’activitat va tornar a Barcelona, es van reincorporar deu jugadors més a la dinàmica del grup, i ara arriba el segon amistós de preparació. Ni més ni menys que contra el Leicester City, actual campió de la Premier League anglesa. S’enfrontaran, doncs, els últims guanyadors de, segurament, les dues lligues més fortes d’Europa. Un amistós de luxe que es disputarà al Friends Arena d’Estocolm.

Luis Enrique ha anat recuperant efectius a mesura que ha avançat la preparació, i aquest dilluns ja es van reincorporar el gruix de futbolistes que han disputat competicions de seleccions aquest estiu. De tots, però, només viatgen a Suècia Sergio Busquets i Javier Mascherano. La resta es queden a Barcelona passant les habituals proves físiques, per la qual cosa Luis Enrique ha tornat a recórrer als joves del filial per completar una convocatòria de 21 jugadors.

Al davant hi haurà un Leicester City que arriba com a sorprenent campió de la Premier. Ha perdut alguns jugadors clau en la consecució del títol, però també n’ha mantingut d’altres, com ara Mahrez, el golejador Vardy i el porter, Schmeichel. Amb Ranieri a la banqueta, el Leicester competirà aquesta temporada a la Lliga de Campions i, per tant, l’amistós contra el Barça serà un duel de nivell Champions.

El duel contra el Leicester serà el segon de la pretemporada per al conjunt de Luis Enrique, que pocs dies després –dissabte– visitarà l’emblemàtic estadi de Wembley per enfrontar-se amb el Liverpool. Després, el Trofeu Joan Gamper servirà de presentació davant de l’afició al Camp Nou abans d’afrontar la primera competició oficial. Serà el diumenge 14 –anada– i el dimecres 17 –tornada–, amb la Supercopa d’Espanya en joc contra el Sevilla.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut