Bartzokas: “Serà un procés llarg, però aquí ja hi ha talent”

Bartzokas: “Serà un procés llarg, però aquí ja hi ha talent”

El nou entrenador del Barça Lassa aposta per implantar un model “similar al del futbol”, amb jugadors de la base i noves incorporacions

Georgios Bartzokas ha estat presentat aquest dijous al matí com a nou entrenador del Barça Lassa al Palau Blaugrana. Bartzokas que, segons el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, signa per tres temporades, ha destacat que si el Barça et crida “has de dir sí” i que és un club on “tothom hi voldria ser”. L’entrenador grec ha expressat que vol fer una aposta per un model que combini la base i nous fitxatges, i ha ressaltat que, en el Barça Lassa, “el talent ja hi és” i que intentarà fer un joc “bonic que agradi els seguidors”.

El preparador grec ha assenyalat que Juan Carlos Navarro “és una llegenda que ha de ser un líder al vestidor i sobre la pista”, i ha elogiat el nou base del Barça Lassa Tyrese Rice, del qual ha explicat que també és “un líder que pot conduir l’equip”.

El nou entrenador blaugrana s’ha mostrat feliç, també, de poder comptar amb Víctor Claver, amb qui va coincidir al Lokomotiv Kuban: “És un gran jugador i una gran persona. Que pugui jugar en dues posicions és important, perquè el bàsquet modern necessita aquests jugadors”.

De la Fuente: “Tenim molt clar el model i hem de lluitar per ell”

El mànager general de la secció ha tornat a posar l’èmfasi en l’aposta del Barça pels joves, i ha explicat que “treballar amb els joves és més que rendible”. De La Fuente ha assenyalat que l’objectiu del bàsquet formatiu blaugrana és el de “ser l’escola de bàsquet de referència a Europa”. Per a De la Fuente, les baixes de Satoransky i Abrines “són molt importants”, però ha assegurat que hi haurà “un equip per lluitar amb tothom”.

En la mateixa línia s’ha mostrat el director d’esports professionals Albert Soler, que ha explicat que l’objectiu és que “es guanyi tot amb la gent de casa” i que, per assolir aquesta fita, “Bartzokas és l’entrenador idoni”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut