La primera convocatòria de la temporada oficial

La primera convocatòria de la temporada oficial

Luis Enrique, que té la baixa per lesió de Ter Stegen, ha citat 18 jugadors per jugar l’anada de la Supercopa d’Espanya; Douglas, Samper i Jordi Alba han estat els descartats

Luis Enrique ha facilitat la llista de jugadors convocats per al partit d’anada de la Supercopa d’Espanya poca estona abans de viatjar cap a Sevilla. El conjunt blaugrana visita aquest diumenge l’estadi Ramón Sánchez-Pizjuán a la recerca d’un bon resultat de cara a la tornada del proper dimecres, i el tècnic asturià ha citat 18 jugadors. Marc-André ter Stegen és l’única baixa per lesió que té el cos tècnic. A més, Luis Enrique tampoc pot comptar encara amb Neymar Jr i Rafinha, que són als Jocs Olímpics.

Dels 21 jugadors restants de la plantilla del primer equip, Luis Enrique n’ha hagut de descartar tres. Douglas, Samper i Jordi Alba han estat els jugadors que han quedat fora de la llista per decisió tècnica per viatjar a Sevilla. Així doncs, els jugadors citats són Bravo, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Munir, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Mathieu.

Els blaugranes desplaçats a la capital andalusa buscaran aquest diumenge a les 22 hores un bon resultat de cara al duel de tornada, que es disputarà al Camp Nou el proper dimecres 17 a les 23 hores. El primer títol oficial de la temporada està en joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut