Assaltat el fortí del Pizjuán

Assaltat el fortí del Pizjuán

El FC Barcelona de Luis Enrique guanya per primera vegada a l’estadi sevillista, que feia pràcticament un any que no es quedava sense celebrar cap gol

El FC Barcelona ha fet un pas endavant en la Supercopa d’Espanya. I ho ha fet després de guanyar en un dels estadis més complicats, el del Sevilla, que encara es resistia des que Luis Enrique és l’entrenador blaugrana. Aquest diumenge, però, l’equip català va aconseguir guanyar en el Ramón Sánchez Pizjuan, gràcies als gols de Suárez i Munir (0-2), i trenca la ratxa de les últimes temporades.

Perquè el Barça de Luis Enrique, en les seves dues últimes visites, no havia pogut sumar cap victòria. Primer, la temporada 2014/15, van aconseguir un empat (2-2) a la Lliga, mentre que el curs passat, el 2015/16, els blaugrana van perdre per 2-1, també en la competició domèstica.

Amb la porteria a zero   

La temporada oficial va acabar amb un balanç de 26 gols a favor i 0 en contra per al Barça en els últims sis partits. Una xifra que, després d’aquest primer partit del nou curs futbolístic, s’ha vist ampliada, amb dues dianes més en el caseller blaugrana (28-0) després del 0-2 aconseguit.

Un resultat molt valuós i complicat. O, com a mínim, així ho diuen les estadístiques. Perquè el Sevilla feia pràcticament un any que no es quedava sense marcar a casa, davant la seva afició. L’últim cop que no va celebrar un gol va ser el passat 30 d’agost del 2015, contra l’Atlètic de Madrid, en un enfrontament de Lliga que va acabar amb triomf matalasser (0-3). Així doncs, 29 partits després, el Sevilla es va tornar a quedar en blanc, aquest cop contra un Barça que, aquest cop sí, assalta el fortí del Pizjuán. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut