Acord entre el FC Barcelona i l'ACF Fiorentina per a la cessió de Cristian Tello

Acord entre el FC Barcelona i l'ACF Fiorentina per a la cessió de Cristian Tello

L’extrem sabadellenc tornarà al conjunt italià, en què va jugar la segona part del curs passat, amb una opció de compra al final de la temporada 2016/17

El FC Barcelona i l’ACF Fiorentina han arribat a un acord per a la cessió del jugador Cristian Tello per a la temporada 2016/17. L’ACF Fiorentina es compromet contractualment que la participació del jugador sigui activa durant l’any de cessió.

L’acord inclou una opció de compra de la Fiorentina a final d’aquesta temporada 2016/17, que es pot bloquejar a voluntat del FC Barcelona.

Repeteix cessió

Format a les categories inferiors del Barça en diferents etapes, Cristian Tello va debutar amb el primer equip blaugrana la temporada 2011/12. Va jugar tres cursos sota les ordres de Pep Guardiola, i a l’estiu del 2014 va marxar cedit al Porto per dues temporades. El primer curs es va convertir en un jugador clau per a Julen Lopetegui al conjunt portuguès, amb el qual va disputar 33 partits i va marcar vuit gols.

L’any següent, la mala dinàmica del Porto va costar el càrrec a l’entrenador i el protagonisme de Tello va disminuir. Així, en el mercat d’hivern l’acord de cessió amb el conjunt portuguès es va rescindir, i l’extrem de Sabadell va anar a la Fiorentina. Al Calcio, Tello es va adaptar ràpidament i va disputar 13 partits –12 com a titular–, amb dos gols i tres assistències inclosos.

Un cop acabat el curs a Itàlia, Tello es va incorporar a la pretemporada del Barça sota les ordres de Luis Enrique, i va completar l’estada de preparació a St. George’s Park. Finalment, però, l’extrem tornarà a la Fiorentina per jugar la temporada 2016/17.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut