L’app del FC Barcelona s’actualitza amb un nou xat

L’app del FC Barcelona s’actualitza amb un nou xat

La nova versió permetrà seguir intercanviant missatges després de la finalització de cada partit

L’aplicació oficial del FC Barcelona tindrà una nova plataforma de missatgeria gràcies a TOK.tv, que ha anunciat el llançament de la versió 2.0 del seu botó social, el qual permetrà als aficionats no només parlar durant els partits, sinó que també puguin continuar enviant missatges entre si després que els partits finalitzin.

A més, aquesta nova plataforma permet als barcelonistes crear grups de xat i enviar missatges de text, fotos i gravacions de veu als seus amics. TOK.tv dóna veu als amants de l'esport i permet que els seguidors parlin amb els seus amics transmetent el so ambient de l’estadi, així com també compartir selfies.

"Estem encantats de donar als nostres fans l'oportunitat de parlar més sobre l'equip. Juntament amb les altres característiques socials, el servei de missatgeria de TOK.tv augmentarà el compromís dins la nostra aplicació oficial, reforçant tots els actius digitals disponibles per als aficionats blaugrana", va dir Francesco Calvo, director d'ingressos del FC Barcelona.

"La missatgeria és el futur. Volem que els fans siguin capaços de continuar la conversa més enllà dels partits i els equips per assegurar-se que les seves aplicacions s'utilitzen diàriament. El Botó Social 2.0 és un gran pas endavant per TOK.tv de posseir la conversa entorn d'esdeveniments en directe", va dir Fabrizio Capobianco, conseller delegat de TOK.tv.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut