FC Barcelona – Sevilla FC: Estrena tranuitadora per ser Supercampió

FC Barcelona – Sevilla FC: Estrena tranuitadora per ser Supercampió

(23 hores, TV3 i Telecinco) El Barça busca aixecar la Supercopa d’Espanya en l’estrena oficial del nou curs al Camp Nou, amb l’avantatge de l’anada davant un Sevilla amb ganes de revenja

Tornen les nits de futbol al Camp Nou. Després de tres mesos sense competició oficial, l’Estadi aixeca el teló a la nova temporada. I ho pot fer conquerint un títol. La Supercopa d’Espanya, competició de la qual els blaugranes en són els reis amb 11 títols. Però la final perduda a l’inici del curs passat contra l’Athletic Club fa que el vestidor tingui ganes de tornar-la a aixecar després de tres temporades. El Barça té ben encarada l’eliminatòria després de guanyar a l’anada per 0-2 al Sánchez Pizjuan i espera rematar la feina a casa per ser campió. Aquesta nit no hi haurà gaspatxo per combatre l’horari del partit -23 hores – com sí que n’hi va haver en aquella mateixa nit de fa 13 anys amb el mateix rival – el Sevilla– i el mag Ronaldinho com a màxim protagonista. El partit, però, tindrà l’al·licient de l’estrena oficial del primer equip al Camp Nou i també per als nous fitxatges, Denis Suárez, André Gomes, Lucas Digne i Samuel Umtiti.

El nou curs té la peculiaritat de començar de la mateixa manera que es va iniciar i finalitzar l’anterior. Una final contra el Sevilla amb un títol en joc. Aleshores, els blaugranes van ser els vencedors de la Supercopa d’Europa a l’agost passat a Tbilissi (5-4) i també de la Copa del Rei (2-0) que va significar un doblet històric juntament amb la conquesta de la Lliga.

Luis Enrique, que ha dit que s’espera el mateix Sevilla que a l’anada amb el segell propi del seu nou tècnic Sampaoli, no podrà comptar per al partit amb els lesionats Ter Stegen, Andrés Iniesta i Mathieu, els olímpics Neymar Jr i Rafinha i el descartat Douglas. Així doncs, comptarà amb Bravo, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Suárez, Messi, Mascherano, Samper, Munir, J. Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Umtiti.

El Sevilla, per la seva banda, viatja amb 19 jugadors a Barcelona. Sampaoli ha reconegut que introduirà canvis respecte de l’anada i tot i que l’equip està afectat per les lesions, sortirà amb un onze competitiu “amb ganes de fer mal”. Sergi Escudero i Rami seran baixa respecte de l’anada i la llista la componen els jugadors següents: Sergio Rico, José Antonio Caro, David Carmona, Diego González, Mercado, Mariano, Muñoz, Iborra, Kiyotake, Nzonzi, Kranevitter, Correa, Franco Vázquez, Ganso, Vitolo, Sarabia, Konoplyanka, Ben Yedder i Vietto. Estrena oficial al Camp Nou i un títol en joc són els al·licients d’un partit que dóna pas a la nova temporada buscant un nou Supercampió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut