Luis Enrique: “Ha estat una victòria justa”

Luis Enrique: “Ha estat una victòria justa”

El tècnic asturià ha destacat el gran triomf de l’equip culé davant el Sevilla on “els jugadors han competit amb una gran intensitat”

El FC Barcelona s’ha fet amb el primer títol de la temporada 2016/17 amb una contundent victòria davant el Sevilla per tres gols a zero (5-0 en el global) gràcies al doblet d’Arda Turan i el gol número 100 de Leo Messi en l’era Luis Enrique. Precisament el tècnic asturià ha destacat la “contundència” de la victòria, afegint que “ha estat un gran triomf davant un gran rival”.

A més, Luis Enrique ha volgut destacar la victòria “sense encaixar cap gol, gràcies a que els jugadors han competit amb gran intensitat”. Per a l’entrenador blaugrana, “ha estat un triomf just”, i ha afegit que “ara cal centrar-se en el partit de dissabte, on afrontem l’inici de Lliga com a vigents campions i amb la intenció de revalidar el títol”.

El tècnic culé també ha respòs sobre noms propis, com la lesió de Javier Mascherano, assegurant que “ens complica una mica de cara al proper partit” o Arda Turan, del qual ha destacat que “estic content amb el seu rendiment i és molt positiu que pugui jugar tant de davanter com d’interior”.

Finalment, l’entrenador asturià ha parlat dels nous fitxatges, afirmant que “per afrontar una temporada tan llarga s’ha de comptar amb tots els jugadors, no només amb onze” . “Tots han de participar i competir amb exigència màxima per poder aconseguir els objectius que tenim”, ha afegit.  

Luis Enrique, el tercer tècnic amb més títols

Amb la Supercopa d’Espanya, Luis Enrique s’ha convertit en el tercer tècnic més llorejat de la història del FC Barcelona (8 títols), només superat per Johan Cruyff i Pep Guardiola.

L’asturià ha assegurat que es sent “molt afortunat”, i que “tot és gràcies als grans jugadors que tinc, els quals no deixen de sorprendre'm en cada partit i entrenament. Són únics, diferents”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut