Luis Enrique assoleix les 100 victòries a la banqueta del FC Barcelona

Luis Enrique assoleix les 100 victòries a la banqueta del FC Barcelona

Amb el triomf davant l’Athletic Club, el tècnic asturià compleix un centenar de victòries a la banqueta blaugrana en només 126 partits

Luis Enrique continua fent història amb el FC Barcelona. En el que ha estat el quart partit de la temporada, després dels dos de la Supercopa d’Espanya i el del Betis, el tècnic blaugrana ha assolit la que és la seva victòria número 100 amb el FC Barcelona. 

L’entrenador asturià va arribar el 2014 a la banqueta blaugrana, i en les dues temporades i quatre partits que fa que és al Club ha aconseguit endur-se la victòria 100 en tan sols 126 partits disputats en competició oficial. En total han estat 61 victòries a la Lliga, 18 a la Champions, 16 a la Copa, dues a la Supercopa d’Espanya, dues al Mundial de Clubs i una a la Supercopa d’Europa. Per la seva banda, des de la temporada 2014/15 el Barça només ha perdut 13 partits i n’ha empatat també 13.

Luis Enrique només ha necessitat quatre partits d’aquesta temporada per arribar a aquesta espectacular xifra. Amb les victòries davant el Sevilla a l’anada (0-2) i a la tornada (3-0) de la Supercopa, la victòria davant el Betis (6-2) i el triomf contra l’Athletic Club completa les quatre que li faltaven. I és que el tècnic asturià va assolir 50 victòries en la primera temporada –aconseguint alçar un triplet històric– i 46 durant la temporada 2015/16, on el conjunt blaugrana va repetir amb la Lliga i la Copa. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut