Ter Stegen, rècord de passades de mèrit en un partit de Lliga

Ter Stegen, rècord de passades de mèrit en un partit de Lliga

Els blaugranes sumen la segona victòria del campionat a San Mamés amb un desgast físic de tot l’equip abans de l’aturada per seleccions

El Barça va haver d’esprémer-se al màxim per superar un Athletic Club que va exigir als blaugranes a San Mamés. Un gol en solitari d’Ivan Rakitic va permetre als culers sumar tres punts que els permeten seguir a la part alta de la classificació. Tot i això, el líder és la UD Las Palmas, per la diferència de gols. Els blaugranes haurien pogut marxar amb més avantatge de Bilbao, però va faltar materialitzar les múltiples ocasions. El partit ens va deixar les dades següents:

  • Ter Stegen va batre el rècord de passades bones en un partit de Lliga, amb 51 de les 62 en total –que també és rècord des de la temporada 2005/06. L’anterior rècord el posseïa Claudio Bravo, amb 44 el curs passat, curiosament, també contra l’Athletic Club a San Mamés.
  • Luis Enrique va sumar a San Mamés la victòria 100 a la banqueta blaugrana. Ho va fer després de disputar 126 partits. El balanç és de 61 victòries a la Lliga, 18 a la Champions, 18 a la Copa, 1 a la Supercopa d’Europa, 2 a la Supercopa d’Espanya i 2 al Mundial de Clubs.
  • Leo Messi va jugar el partit 350 a la Lliga amb el FC Barcelona. D’aquests 350, n’ha guanyat 315, i ha registrat la xifra estratosfèrica de 314 gols.
  • Arda Turan va fer l’assistència del gol a Rakitic, i ja és el jugador que ha participat amb més gols de la Lliga, amb una diana i tres assistències en total.
  • Amb el gol d’ahir, el Barça en suma 4,4 de mitjana en els últims set partits de Lliga, incloent-hi els últims cinc del curs passat i els dos d’aquesta temporada.
  • Piqué i Umtiti van ser els jugadors de camp amb més passades bones del partit, amb un total de 65, xifra que significa el 90% d’efectivitat.
  • Sergi Roberto va tornar a jugar al lateral dret i va completar els 90 minuts amb una bona actuació. El ‘20’ blaugrana va registrar el 100% d’efectivitat en centrades a l’àrea, tota una mostra del seu potencial ofensiu.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut