Paco Alcácer: “És una il·lusió molt gran”

Paco Alcácer: “És una il·lusió molt gran”

En declaracions a Barça TV, el davanter valencià ha reconegut que “és un gran privilegi” poder jugar amb Neymar, Suárez i Messi

El davanter que s’esperava per tancar la plantilla del FC Barcelona 2016/17 ja ha arribat. Es tracta de Paco Alcácer, procedent del València i que aterra al Camp Nou per a les properes cinc temporades. Després de passar la revisió mèdica, el de Torrent va atendre els mitjans de Barça TV, en exclusiva, per valorar el seu fitxatge pel club blaugrana.

Alcácer, “content per poder ser aquí, en aquest club tan gran”, ha comentat que aportarà “treball, humilitat i professionalitat”, però que sobretot espera poder fer allò per què se l’ha fitxat: el gol. “Un davanter viu d’això i espero tenir sort. Vull aportar el meu granet de sorra per poder fer alguna cosa maca al Barça”, ha dit.

Coneix molts dels seus nous companys

El nou davanter blaugrana, a més, reconeix que “venir aquí és una il·lusió molt gran”, i que l’adaptació “es farà més fàcil per conèixer alguns dels nous companys”. André Gomes, Jordi Alba i Jérémy Mathieu van coincidir amb ell al València. Andrés Iniesta, Sergio Busquets i Piqué, entre d’altres, a la selecció espanyola. Amb qui no ha coincidit és amb el trident del Barça. Ho farà ara, en la seva nova etapa. “Messi, Neymar i Suárez són els tres millors jugadors del món. Jugar amb ells serà un privilegi”, ha sentenciat.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut