Paco Alcácer, nou jugador del FC Barcelona

Paco Alcácer, nou jugador del FC Barcelona

El davanter, procedent del València, serà blaugrana les properes cinc temporades

El nou fitxatge del FC Barcelona, Paco Alcácer -que avui fa 23 anys-, fins ara jugador del València CF, va signar contracte per a les 5 pròximes temporades. El FC Barcelona abonarà al València CF 30 milions d’euros fixos, més 2 de variables.

La clàusula de rescissió del contracte d’Alcácer s’ha xifrat en 100 milions d’euros. El davanter, que ahir va passar el reconeixement mèdic i que va signar el contracte amb el FC Barcelona, en un acte privat, serà presentat públicament un cop acabi els seus compromisos amb la selecció espanyola, amb qui està concentrat.

Gol assegurat

El davanter, nascut a Torrent (València) l’any 1993, ha destacat sempre per la seva capacitat golejadora. Com a professional, Paco Alcácer ha disputat 146 partits entre les dues etapes al València i l’any de cessió al Getafe. Després de quatre aparicions amb el primer equip xe entre els cursos 2010/11 i 2011/12, va jugar una temporada a préstec amb el conjunt madrileny, amb qui va jugar 23 partits i va marcar quatre gols. La seva bona evolució li va permetre tornar al València. Des del seu retorn a Mestalla, Alcácer ha disputat 119 partits i ha marcat un total de 43 gols entre la Lliga, la Copa del Rei, la Lliga de Campions i l’Europa League.

La seva última temporada al València va ser la més completa. Va participar en un total de 46 partits -31 com a titular- i va marcar 15 gols. Alcácer, a més, és internacional absolut amb la selecció espanyola. Després de passar diverses etapes a les categories inferiors, va debutar sota les ordres de Vicente Del Bosque el 4 de setembre del 2014 en un amistós contra la selecció francesa. Amb el combinat absolut, el nou davanter blaugrana ha disputat un total de 13 partits i ha marcat sis gols.

Amb 23 anys, doncs, el valencià fa el salt al FC Barcelona i es converteix en el primer fitxatge atacant de l’estiu del conjunt de Luis Enrique. Abans d’Alcácer, el Barça ja havia incorporat Denis Suárez, Samuel Umtiti, Lucas Digne, André Gomes –amb qui va compartir vestidor a Mestalla- i Jasper Cillessen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut