Sessió d’entrenament conjunta amb el Barça B

Sessió d’entrenament conjunta amb el Barça B

Els disponibles del primer equip del FC Barcelona s’ha exercitat al camp número 2 de la Ciutat Esportiva amb el filial blaugrana

Nova sessió d’entrenament. I nova jornada amb el grup sota mínims, amb 16 internacionals concentrats amb les seves seleccions. Perquè, des del 31 d’agost fins al 6 de setembre, Ter Stegen (Alemanya), Jordi Alba, Sergi Roberto, Piqué, Sergio Busquets, Paco Alcácer (Espanya), Denis Suárez (Espanya sub-21), André Gomes (Portugal), Cillessen (Holanda), Lucas Digne, Samuel Umtiti (França), Neymar (Brasil), Messi, Mascherano (Argentina), Luis Suárez (Uruguai) i Ivan Rakitic (Croàcia) seran les absències d’aquests dies en els entrenaments.

És per això que aquest dimecres els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat conjuntament amb el Barça B, en una sessió que s’ha fet al camp número 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i en la qual no ha assistit Luis Enrique Martínez. L’entrenador asturià es troba a Nyon per assistir a la reunió d’entrenadors de la UEFA juntament amb altres tècnics destacats del món del futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut