Comencen els compromisos dels internacionals del Barça

Comencen els compromisos dels internacionals del Barça

L'Alemanya de Ter Stegen, que s'enfronta contra Finlàndia, serà la primera selecció amb representació blaugrana en jugar el seu primer partit

Fins a 16 jugadors del primer equip del FC Barcelona estan concentrats amb les seves respectives seleccions. Els internacionals blaugranes disputaran els seus corresponents enfrontaments entre dimecres 31 d’agost i dimarts 6 de setembre per després incorporar-se als entrenaments del primer equip.

El primer a jugar serà el porter alemany Ter Stegen, en l’amistós de dimecres que enfronta a Alemanya i Finlàndia (20.45h) a l’estadi del Borussia Mönchengladbach, ex equip del porter culer i rival del Barça a la Champions.

Però és dijous quan apareix el gruix de partits, on gairebé tots els internacionals blaugranes tenen protagonisme. La selecció espanyola amb Jordi Alba, Sergi Roberto, Piqué, Sergio Busquets i Paco Alcácer s’enfronta a Bèlgica (20.45h) en un amistós a Brussel·les, mentre que Denis Suárez també té compromís amb la selecció espanyola sub-21, que rep a San Marino (18.45h). A més, durant el dijous, la Portugal d’André Gomes jugarà davant Gibraltar (20.45h), Cillessen estarà amb Holanda en l’enfrontament contra Grècia (20.45h) i la selecció francesa d’Umtiti i Digne competirà davant Itàlia (21.00h), sent tots tres partits de caràcter amistós.

Ja de matinada, el mateix 1 de setembre arriben els compromisos oficials dels internacionals sudamericans corresponents a la classificació pel Mundial 2018. La selecció brasilera de Neymar, que arriba després de guanyar l’or als JJOO, s’enfronta a Ecuador (23.00h), mentre que Leo Messi, Mascherano i Luis Suárez es veuran les cares en el gran enfrontament entre Argentina i Uruguai (1.30h) a Mendoza.

Ivan Rakitic serà l’únic internacional blaugrana que no jugarà en aquesta primera jornada de compromisos de seleccions. El combinat croat disputarà el seu primer partit el dilluns vinent dia 5 davant Turquia (20.45).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut