Atlètic Balears – Barça B: Ensopegada a camp del líder (1–0)

Atlètic Balears – Barça B: Ensopegada a camp del líder (1–0)

El conjunt blaugrana cau per la mínima davant el primer classificat de la categoria en un partit molt intens

Joc molt encallat avui a Mallorca (1-0). El Barça B s’ha vist sotmès per l’Atlètic Balears, que només s’ha deixat cinc punts com a local. Els culers han millorat en el segon temps, però no ha estat suficient per puntuar a Son Malferit. Marcos ha fet l’únic gol del partit per als balears en la derrota del Barça, que acumula quatre partits sense guanyar.

Primera part molt travada

El partit ha començat molt travat per als interessos del conjunt de Garcia Pimienta. L’Atlètic Balears ha imposat la seva idea de joc i ha demostrat perquè són el millor equip local de la categoria. Davant aquest panorama, el Barça B ho ha intentat, però les baixes de Carles Pérez i, sobretot, de Riqui Puig les  han acusat, els blaugrana, que els ha costat molt tenir la pilota.

Jokin Ezkieta ha estat el millor del seu equip en el primer temps, on els de Palma de Mallorca han creat nombroses ocasions mitjançant el joc directe, fins que, en el minut 32, Marcos ha enviat, al fons de la xarxa, una centrada lateral que no ha refusat bé Araujo.  No estava còmode el conjunt barceloní, que ha intentat reaccionar, però l’Atlètic Balears estava ferm en el terreny de joc i davant la seva afició.

El Barça no troba el gol

El filial blaugrana ha sortit dels vestidors disposat a tenir més la possessió i s’ha retrobat amb el seu joc. Abel Ruiz ha tingut en les seves botes la millor oportunitat en el primer tram de la segona part, després d’una gran jugada per la banda dreta de Wague. Però el matx s’ha tornat a encallar. El Barça tenia més control de la pilota i no concedia ocasions, però li costava molt generar perill.

Per revertir la situació, el tècnic culer ha agitat l’equip i ha fet entrar Kike Saverio en el lloc de Wague. Un canvi clarament ofensiu. Posteriorment, també ha entrat Mujica en el lloc d’Abel Ruiz.

Els barcelonins han millorat en la segona meitat, però no ha estat suficient per remuntar a un Atlètic Balears molt sòlid. El Barça B segueix en sisena posició a l’espera del que facin l’Ebre i l’Olot en els seus respectius enfrontaments. El proper partit és diumenge vinent al Miniestadi, davant l’Ontinyent. Un partit clau per retrobar-se amb la victòria.

 

Fitxa del partit

Atlètic Balears, 1
Barça B, 0

Atlètic Balears: Carl, Kike López, Peris, Vallori, Álvaro Vega, Alberto Villapalos, Canario (Hugo Díaz, min 78), Marcos (Nuha, min 87), Adri (Rovirola, min 74), Fullana i Shashoua.
Barça B: Jokin Ezkieta, Wague (Kike Saverio, min 67), Araujo, Cuenca, Vilarrassa, O. Busquets (McGuane, min 87), Guillem, Monchu, Abel Ruiz (Mujica, min 74), Collado, Merveil.
Gols: 1-0, Marcos (min 32)
Àrbitre: Muñoz Pérez. Ha amonestat el local Vallori (min 77) i els blaugrana Cuenca (min 37) i Monchu (min 65).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut