Lionel Messi arriba als 50 hat-tricks com a professional

Lionel Messi arriba als 50 hat-tricks com a professional

El triplet de l’argentí al Sevilla li fa assolir una nova xifra màgica a la seva carrera

Una nova exhibició del capità blaugrana ha conduït el FC Barcelona a la victòria al Ramón Sánchez-Pizjuán (2-4). I els tres gols del millor jugador del món li fan sumar un nou triplet, el cinquantè de la seva carrera, amb la qual cosa suma una nova gesta al seu fascinant currículum.

D’aquests 50 hat-tricks, Messi  ha marcat 44 triplets amb la samarreta del FC Barcelona i 6 amb la selecció argentina. El seu primer el va aconseguir, ni més ni menys, contra el Reial Madrid en un clàssic al Camp Nou el 10 de març del 2007. I des de llavors, en 43 partits més ha celebrat almenys tres dianes en un mateix duel.

29 al Camp Nou

Si analitzem els 44 hat-tricks vestit de blaugrana, el capità del Barça n’ha sumat 29 a l’Estadi i 15 a domicili. Així doncs, el Vicente Calderón, l’Heliodoro Rodríguez López de Tenerife, La Romareda, l’estadi Juegos Mediterráneos d’Almeria, el Synot Tip Arena de Plzen, La Rosaleda, ABANCA-Riazor (x2), Mestalla, el Santiago Bernabéu, Vallecas, el Ciutat de València i el Sánchez-Pizjuán han vist foradades tres vegades les seves xarxes per Messi en un mateix partit.

Hat-tricks, pòquers… i un repòquer

Però és que la voracitat del davanter argentí no té límits, i en cinc ocasions ha anotat un pòquer de gols en un mateix duel vestit de blaugrana (Arsenal, València, Espanyol, Osasuna i Eibar) i, a més, va fer cinc gols en un mateix matx en una ocasió. Va ser en el recordat duel contra el Bayer Leverkusen el 7 de març del 2012, en la tornada dels vuitens de final de l’edició de la Lliga de Campions d’aquella temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut