Ordeig creu que l’equip està “en una bona situació” per afrontar la segona volta de l’OK Lliga

Ordeig creu que l’equip està “en una bona situació” per afrontar la segona volta de l’OK Lliga

Mia Ordeig porta set temporades al FC Barcelona És, juntament amb Gual, el jugador amb més calma i tranquil·litat a l’hora de gestionar el joc Com ara ho acaba de ser ‘Nalo’ Garcia, Mia Ordeig serà pare d’aquí a tres mesos

Mia Ordeig és un d’aquelles persones que transmeten pau i tranquil·litat dins i fora de la pista. El seu joc reposat i amb més cap que cos fa que hagi estat un dels jugadors més valorats sempre a l’OK Lliga. Ara, des de la maduresa dels seus quasi 32 anys i amb la il·lusió de ser pare en poc menys de tres mesos, analitza la situació de l’equip, després de l’empat a dos a Riazor, i el rol que ell hi juga.

Sensacions personals i d’equip

“A nivell personal, sí que és cert que he passat per millors moments a nivell de joc i a nivell anímic, però dia a dia sempre intento millorar per aportar el meu granet de sorra al grup. L’equip el veig bé, malgrat que no és el nostre millor moment, perquè esperàvem estar un punt per sobre del Liceo, però de vegades les coses no surten com un pensa i ara toca seguir treballant per aconseguir el nivell que tots desitgem.”

Optimisme

“El que està clar és que la Lliga és llarga, l’equip continua a dos punts i penso que és un mal menor l’empat. Crec que el Barça va voler guanyar en tot moment. Feia força temporades que fèiem bons resultats a Riazor, que ens sortien bons partits, però aquest no va ser el cas d’aquest any. De tota manera, dins de com està la Lliga i amb la projecció que tenim nosaltres com a equip, penso que estar segons a una distància de dos punts del Liceo i amb tota la segona volta per jugar-se ens deixa en una bona situació.”

El Liceo, un equip que sap refer-se

“No em sorprèn la bona feina del Liceo. Si ho mirem històricament sempre ha estat un equip que ha anat perdent jugadors importants i que després ha sabut refer-se perquè té la capacitat de trobar nous talents. Han perdut jugadors, sí, és cert, però també n’han incorporat d’altres d’importants com Lucas Ordóñez, que és un gran golejador, i després veus com evolucionen jugadors portats directament des de l’Argentina ara fa dues temporades, com és el cas de Matías Pascual.”

L’OK Lliga, cosa de dos

“Esperàvem una Lliga molt igualada i així s’està demostrant. Potser l’únic equip que no és en una posició que ens té acostumats és el Noia, però sí que és veritat que des de l’inici teníem clar que seria una Lliga molt disputada, i si volíem estar a dalt havíem de marcar diferències des del principi, i ara una mica s’ha convertit en un pols amb el Liceo.”

El cicle amb la selecció espanyola

“Penso que ja havia cobert el meu cicle. Així li ho vaig dir al seleccionador abans de la final del Mundial de l’Argentina. Vaig prendre la decisió bàsicament per dos motius: d’una banda, perquè ja portava un parell de temporades en què començava les pretemporades amb certs problemes físics i, de l’altra, perquè volia encara aquest darrer any que tinc de contracte amb les màximes garanties i condicions. Bàsicament vaig pensar també que la selecció havia de renovar-se. No pots estar perpètuament en un lloc ni pensar que aquell lloc és teu, per molts anys que hi hagis estat.”

La seva prioritat, el Barça

“La meva prioritat és seguir al Barça. M’he sentit molt còmode al Club. Ara bé, el cert és que quan un acaba contracte, a partir de l’1 de gener de l’any que finalitza el seu vincle pot començar a escoltar propostes d’altres entitats. És el moment que es comença a moure una mica tot, però la veritat és que estic tranquil. Abans que res vull escoltar què em diuen des del Club i després ja es veurà.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut