L'Abonament Camp Ple dóna una nova alegria: desplaçament amb l'equip

L'Abonament Camp Ple dóna una nova alegria: desplaçament amb l'equip

Els socis abonats al Camp Ple, que són aquells que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o que han alliberat el seu seient, opten a guanyar molts premis.

El soci 35.947, Antoni Estopà, ha estat el darrer guanyador del desplaçament oficial del FC Barcelona. Es tracta del desplaçament que el primer equip de futbol va realitzar a Valladolid i que va poder dur a terme un dels socis abonats, juntament amb la seva parella, i els va permetre gaudir per un cop de l'espectacle de veure un partit del FC Barcelona lluny del Camp Nou.

Aquest premi es pot aconseguir si s’és abonat al Camp Ple i s’ha assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o s’ha alliberat el seient perquè un altre barcelonista pugui assistir al Camp Nou. Aquest és un reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o no han alliberat el seu seient dues vegades.

Aquest és el sisè desplaçament que s'entrega. A continuació detallem les impressions del soci guanyador:

Carta del Soci Abonat, Antoni Estopà:

"Hola a tots,
el desplaçament a Valladolid amb el primer equip, ha estat una experiència fantàstica.
El president i cos tècnic un deu (Sandro Rosell, Andoni Zubizarreta i Jordi Roura), amb els únics que hem estat capaços de fer-nos fotos, perquè els jugadors van ser pràcticament inaccessibles, (degut a les altes mesures de seguretat).
Es una bona iniciativa premiar d'aquesta manera al socis

Moltes gràcies per tot"

Cal recordar que l’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any. L’abonament es guanya en funció del seu ús durant la temporada. Aquest és un dels premis que es poden aconseguir. A banda, es poden guanyar desplaçaments amb el primer equip del Barça o samarretes signades pels jugadors del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut