Triomfs solvents en el formatiu

Aleví, Infantil i Cadet, guanyen amb contundència els seus partits de lliga

Aquest cap de setmana els tres equips més petis de la secció van resoldre els seus partits amb victòria i ho van fer amb diferència amplia en el marcador.

L’Infantil s’imposa a Arenys (3-6)

Partit molt complet de l'infantil del Barça, tot i començar perdent en una jugada aïllada i mal defensada, l'equip generava bon joc i oportunitats, i en les dues següents jugades marcava  l'1-1 i l'1-2.

Els blaugranes seguien fent bon joc i tenint oportunitats i abans del descans el Barça Lassa anotava l'1-3. A la segona part, els infantils blaugranes es distanciaven en el marcador, però poca estona després del 1-4 , l’Arenys marcava el 2-4. Però el partit el tenien controlat i amb bones sensacions. Ens avancem 2-5 i a falta de 6 minuts  treuen el porter jugador, però en la 1a jugada marquem gol després d'una recuperació. Tot i fer una gran defensa de 5 ens marquen el 3-6 amb el qual s'arriba al final del partit.

La defensa dona tres punts

El cadet del Barça Lassa, gràcies a una sòlida defensa, s’emporta els tres punts del pavelló de les Naus. Els blaugranes va sortir disposat a no deixar-se sorprendre per un intens equip sabadellenc. Els primers minuts foren de tempteig, però amb molta intensitat per part dels dos equips. En una falta propera a la porteria vallesana, els blaugranes aconseguien inaugurar el marcador, gràcies a una bona jugada d’estratègia. Aquest gol, va esperonar als blaugranes que van aconseguir en un ràpid contraatac sobre el minut 8 de joc eixamplar la diferència. Un cop passat l’equador de la primera meitat, en una altra jugada assajada, aquest cop de córner, els barcelonistes marcaven el tercer gol que els donava molta tranquil·litat. Els dos equips van tenir ocasions per alterar més l’electrònic abans d’enfilar el camí dels vestuaris, però aquest no es va moure i el 0 a 3 fou el resultat a la fi dels primers vint minuts de joc.

A la represa, els vallesans van sortir a intentar reduir les diferències; d’aquesta manera, els primers minuts de joc de la segona meitat van tenir diverses aproximacions per aconseguir algun gol que engresqués a la parròquia local. Un cop van passar aquests primers minuts, els blaugranes van anar imposant el seu joc i les ocasions sobre la porteria sabadellenca es van anar succeint. No va ser fins a falta de 5 minuts pel final quan els blaugranes van deixar el partit vist per sentència, gràcies a dos gols seguits que posaven el definitiu 0 a 5.Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix comptant els seus partits per victòries.

Barça Lassa: Óscar, Arnau, Sergi, Javi i Jorge–cinc inicial- També van jugar: Martí Puig , Dani, Martí Vallés, Marc Paterna, Marc Puigvert, Roger i Toni

GOLS: 0-1 Jorge (min 4), 0-2 Marc Puigvert (min 8), 0-3 Javi (min 12), 0-4 Javi (min 35),  0-5 Toni (min 36)

L’aleví va ser l’equip que va assolir el triomf més ampli. Un 12 a 1, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, davant l’Olesa.