Viu el Clàssic de Lliga a la Match Party del Camp Nou

Viu el Clàssic de Lliga a la Match Party del Camp Nou

Una iniciativa exclusiva per als socis d’entre 18 i 30 anys que permetrà viure el partit del 2 de març en una pantalla gegant i en un ambient de festa amb diferents activitats lúdiques

Per tercera temporada consecutiva, coincidint amb la celebració del partit de Lliga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona a l’estadi Santiago Bernabéu el dissabte 2 de març a les 20.45 hores, l’Àrea Social impulsa la iniciativa que, sota el nom de Match Party, està adreçada als socis del Club amb una edat compresa entre els 18 i els 30 anys, i que compta aquesta temporada amb el patrocini d'Estrella Damm.

Amb aquesta proposta el Club convida aquells socis inclosos dins la franja d’edat de la Zona Jove del FC Barcelona, a presenciar el partit des d’una pantalla gegant a la tribuna del Camp Nou, amb una oferta complementària de restauració, música ambient i activitats de dinamització, al vestíbul principal. Al llarg de la Match Party també s’efectuaran sortejos entre els assistents, amb diferents premis de caràcter blaugrana.

Cada soci pot assistir a la Match Party amb un màxim de 3 acompanyants, que encara que no cal que siguin socis, també han d’estar inclosos en la franja d’edat que va dels 18 als 30 anys.

En les dues edicions anteriors, la festa del Match Party s’ha vist acompanyada per dues victòries del FC Barcelona al Bernabéu, uns resultats que van arrodonir la gran festa dels socis de la Zona Jove assistents al Camp Nou.

L’assistència és gratuïta i els socis que vulguin participar a la Match Party han de fer la seva inscripció a través del formulari 'online' que es troba a l'enllaç següent:  

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AQUÍ

Atès que es tracta d’una activitat amb places limitades, la participació s’establirà segons l’ordre d’inscripció.

Activitats prèvies a l'Avantmatx

A partir de les 19.00 hores s’obrirà l’espai de la Match Party, perquè l'interès de l’activitat ja començarà a l'Avantmatx, on es podrà compartir amb la resta de socis el temps anterior al partit, moment en què es concentraran totes les activitats programades: música, DJ, animació, servei de restauració i begudes a preus especials per als assistents, videojocs, futbolins, jocs i altres activitats d’oci. Entre els 200 primers assistents se sortejaran cinc samarretes del primer equip, i en el descans del partit se sortejarà entre els socis presents una "Camp Nou Press Experience", per poderr viure un partit des del punt de vista d'un periodista.

A partir de les 20.45 h, l’interès es traslladarà a les localitats de la tribuna del Camp Nou, on es podrà seguir el partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona a través d’una pantalla gegant.

Tots aquells que vinguin amb cotxe o moto hauran d’accedir per l’accés 14 del Camp Nou i disposaran de pàrquing gratuït a la mateixa instal·lació. Els socis que vinguin a peu caldrà que entrin pels accessos 9 o 15.

Per accedir a l’esdeveniment, caldrà fer-ho a través de les portes 17-18 de tribuna. Els assistents hauran de portar les invitacions que s’enviaran als socis, impreses o al mòbil, i identificar-se amb el carnet del soci o amb el DNI. 

#BarçaMatchparty

1920x1080_IMATGE WEB_FANS+ICONOS_CAT
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut