El Barça Lassa aconsegueix la Copa del Rei número 25

El Barça Lassa aconsegueix la Copa del Rei número 25

Els barcelonistes reediten així el títol aconseguit el curs passat

Tres partits complets que valen un nou títol, el primer del curs, però que reafirma el bon moment del Barça Lassa. Tres duels de Copa i tres victòries que deixen els blaugranes com a guanyadors per segon any consecutiu d’aquesta competició. Els barcelonistes han superat el Reial Madrid a la final jugada al WiZink Center i sumen 25 Copes del Rei després de disputar 36 finals.

Després de superar el València als quarts de final (86-79) i de doblegar el Tenerife a les semifinals (92-86), el Barça Lassa s’ha presentat a la final amb la intenció de reeditar el triomf aconseguit el darrer curs. Els homes de Pesic han superat el darrer obstacle en una gran final, on han sabut imposar-se al conjunt de Pablo Laso per un 93-94.

Una Copa que suposa el sisè títol de Svetislav Pesic com a tècnic culer i la tercera Copa del Rei que reafirmen la bona feina que s’està fent aquest curs, amb l’equip líder de l’ACB i lluitant per estar entre els millors a l’Eurolliga.

La tercera per a Tomic

El pivot croat suma així el seu tercer títol de Copa del Rei com a blaugrana després d’haver-la conquerit el 2013 i el 2018. Pel que fa a Pau Ribas, Hanga, Heurtel, Víctor Claver, Oriola i Séraphin han aixecat el segon trofeu del KO com a culers. En el cas de les noves incorporacions d’aquest curs Kuric, Pangos, Singleton, Smits, Pustovyi i Blazic suposa el seu primer títol com a barcelonistes. Finalment, el tècnic Svestilav Pesic conquereix la tercera Copa després de fer-ho el 2013 i el 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut