La convocatòria per Lyon

La convocatòria per Lyon

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 21 jugadors citats, per afrontar l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions

Setmana de Lliga de Campions, de retorn a la competició europea. Els de Valverde es veuran les cares amb l’Olympique de Lyon de Bruno Génésio aquest dimarts a les 21 hores. El tècnic ha facilitat aquest diumenge la llista de 21 convocats:

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Suárez, Messi, O. Dembélé, Malcom, Lenglet, Murillo, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Vidal, Umtiti, Aleñá, Iñaki Peña, Jokin Ezkieta i Wague. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo i Samper, mentre que Arthur, Rafinha, Cillessen i Vermaelen són baixa per lesió. En aquesta competició, Carles Aleñá seguirà lluint el dorsal 26 fins al final de la mateixa.

Umtiti és alta i Vermaelen baixa

Aquest diumenge l’equip ha tornat als entrenaments després de la victòria contra el Valladolid al Camp Nou (1-0) en una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip a més d’Iñaki Peña, Wague i Collado del Barça B al camp Tito Vilanova. La bona noticia del dia ha estat l’alta mèdica de Samuel Umtiti, que entra a la llista de convocats per tornar a Lyon, mentre que Vermaelen és baixa per una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta. L’evolució marcarà la disponibilitat. Aquest dilluns al matí, l’equip posarà rumb a Lyon, on s’entrenarà a partir de les 19 hores al Groupama Stadium.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut