ElPozo Murcia – Barça Lassa: S’escapa el triomf al darrer minut (5-5)

Culers i murcians han empatat en un partit boig on els culers han dominat durant gran part del matx, però dos gols locals a l’últim minut, ha acabat amb repartiment de punts

Espectacular partit viscut al Palacio de Deportes de Murcia. El Barça Lassa i ElPozo Murcia han acabat empatant (5-5) en un duel trepidant, intens i molt emocionant fins al darrer segon. Tot i que els d’Andreu Plaza guanyaven 3-5 al darrer minut, dos gols de Miguelín i Alex als últims instants han acabat donant l’empat als locals.

Inici blaugrana

Els d’Andreu Plaza han sortit molt endollats des de l’inici, tot i la gran intensitat dels locals. Les primeres ocasions no han trigat en arribar a totes dues porteries, però han estat els culers qui han colpejat primer. Gran combinació entre Ferrao i Dyego, que ha definit a la perfecció per anotar el 0-1 (minut 4). Només quatre minuts després, els barcelonistes doblarien el seu avantatge mitjançant Arthur: gran control després d’una bona assistència de Lozano i la definició del brasiler amb l’exterior s’ha colat per l’escaire (0-2, minut 8).

Minut boig

Després del gran inici blaugrana, controlant el joc i amb una gran efectivitat en atac, ElPozo ha intentat reaccionar, però amb el Barça també molt perillós al contraatac. Tot i així, els locals han aconseguit escurçar distàncies mitjançant Matteus (1-2, minut 17), en l’inici d’un minut absolutament boig. Segons després, Ferrao tornaria a augmentar el marcador (1-3, minut 18), després d’una bona acció de Dyego i una gran definició de l’11 culer, però també en menys d’un minut, arribaria el 2-3, obra d’Alex (minut 18) per marxar al descans amb màxima igualtat al marcador.

El segon període ha començat de nou de la millor manera pels blaugrana: Espectacular volea de Sergio Lozano per marcar el 2-4 (minut 21). ElPozo, però, no ha volgut perdre la cara al partit i de nou ha tornat a escurçar distàncies amb un gol de Felipe Valerio (3-4, minut 23) en un partit absolutament frenètic. Quan més pressionaven els murcians, arribaria el cinquè blaugrana per tornar a donar tranquil·litat momentània: Gol de Ferrao per situar el 3-5 (minut 27).

Reacció local sobre la botzina

En els darrers compassos del matx, i amb una gran insistència d’ElPozo amb porter jugador, els locals han acabat obtenint el premi. Dos gols en el darrer minut, el primer de Miguelín de penal (4-5, minut 40) i el segon d’Alex (5-5, minut 40) han acabat salvant un punt per als murcians i deixant als barcelonistes sense la victòria. Tot i l’empat final, els homes d’Andreu Plaza continuen líders amb quatre punts més que ElPozo, i augmenten distàncies amb l’Inter (a 9 punts) després de la derrota dels madrilenys.

ElPozo Murcia, 5
Barça Lassa, 5

ElPozo Murcia: Fabio, Matteus, Miguelín, Fernando, Álex –cinc inicial–. Valerio, Fer Drasler, Darío, Pito i Alberto García.
Barça Lassa: Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo i Ferrao –cinc inicial–. Boyis, Sergio Lozano, Arthur, Marcenio i Joselito.
Gols: 0-1, Dyego (min. 4); 0-2, Arthur (min. 8); 1-2, Matteus (min. 17); 1-3, Ferrao (min. 18); 2-3, Alex (min. 18); 2-4, Sergio Lozano (min. 21); 3-4, Felipe Valerio (min. 23); 3-5, Ferrao (min. 27); 4-5, Miguelín, de penal (min. 40); 5-5, Alex (min. 40).
Àrbitres: Alonso Montesinos i Santander Flamarique, han amonestat als locals Fabio, Alex i Pito i als visitants Lozano i Marcenio.