Nova App per als socis i penyistes que viatgin amb FC Barcelona Desplaçaments

Nova App per als socis i penyistes que viatgin amb FC Barcelona Desplaçaments

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és la de poder garantir una comunicació directa i interactiva durant els desplaçaments organitzats pel Club

FC Barcelona Desplaçaments acaba de posar en funcionament una nova App destinada als socis i penyistes que utilitzin el servei de viatges del Club per seguir l’equip en els seus desplaçaments.

De cara al partit de la Lliga de Campions que es jugarà dimarts a Lió contra l’Olympique, FC Barcelona Desplaçaments ja posa la nova App a disposició dels aficionats que viatgin amb el seu servei. Aquesta App neix amb l’objectiu de poder garantir una comunicació directa i interactiva durant els desplaçaments que realitzin els seguidors. Des d’ella es podrà accedir a la informació rellevant de cada viatge i rebre notificacions per a possibles modificacions o canvis que succeeixin durant el desplaçament, a més de proporcionar un canal de comunicació entre aquelles persones que realitzin el viatge.

Per a cada viatge es crearà dins de la mateixa App un esdeveniment que correspondrà a cada desplaçament que estigui operatiu en aquell moment. És per això que per a poder accedir-hi s’haurà de fer mitjançant un codi, que només tindran aquelles persones que hagin contractat el viatge amb FC Barcelona Desplaçaments.

L’App ja es pot descarregar per a les diferents plataformes i ja estarà operativa pel proper desplaçament de Champions a Lió del proper 19 de febrer.

Links per a la descàrrega

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.fcbarcelona.desplacaments.nmdvyr

iOS: https://itunes.apple.com/es/app/fc-barcelona-despla%C3%A7aments/id1451596097

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut