La imbatibilitat del Celta: un repte més que un neguit

La imbatibilitat del Celta: un repte més que un neguit

Les blaugranes s’enfronten a l’únic equip de les 4 primeres categories del bàsquet espanyol (ACB, Leb Or, Lliga Dia i LF2) que encara no coneix la derrota

El Barça de bàsquet femení ja és a Vigo on aquesta tarda visitarà la pista del Celta Zoroka. El conjunt gallec és el gran dominador del grup de les blaugranes, en el qual les de blau cel segueixen sense conèixer la derrota després de 17 jornades. De fet, el Celta és l’únic equip de les 4 principals lligues del bàsquet espanyol -contant masculina i femenina- que encara no ha perdut. Cap altre equip de l’ACB, de Leb Or,  de Lliga Femenina 1 o Lliga Femenina 2 ho ha aconseguit.

Afronten el repte amb ambició

Tot i les estadístiques les de Sant Feliu de Llobregat es veuen amb opcions de cara al partit de d’aquesta tarda (18.30h). El fet que en les últimes jornades el Barça hagi mostrat la seva millor versió i que segueixi mantenint la solidesa que ja va mostrar al final de l’any 2018, fa que s'auguri un partit molt ajustat.  Ja són 4 les victòries que les blaugranes encadenen i la sensació és que si hi ha un equip que pot trencar la ratxa de les gallegues, aquest és el conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández.

L’anada no és una referència

En el partit disputat al pavelló Juan Carlos Navarro, el Celta Zoroka es va imposar amb claredat en el que ha estat el pitjor enfrontament del Barça aquesta temporada. La cosa però, ha canviat completament des de la jornada número 5 i des de llavors, l’equip dirigit per Fernández ha anat escalant a la  classificació gràcies a un bon joc que s’ha anat consolidant amb el pas de les setmanes.

Ara mateix, el Barça arriba al matx en quarta posició amb 13 victòries i 4 derrotes, empatat amb el Patatas Hijolusa. Les de Lleó s’enfronten avui mateix a l’Arxil.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut