Barça – Valladolid: El líder vol tornar a guanyar

Barça – Valladolid: El líder vol tornar a guanyar

(20.45 hores, Movistar Partidazo) Els homes de Valverde reben la visita dels val·lisoletans en la 24a jornada del campionat amb la intenció de retrobar-se amb la victòria a la Lliga

Torna la Lliga al Camp Nou. El líder rep aquest dissabte la visita del Valladolid (20.45 hores, Movistar Partidazo), en el matx corresponent a la 24a jornada del campionat de Lliga. Els blaugranes acumulen tres empats consecutius (dos a la Lliga i un a la Copa) i buscaran trencar aquesta ratxa amb una victòria a l’Estadi que permeti als de Valverde –recentment renovat– tornar a sumar els tres punts.

Valladolid-FCB_pic_2018-08-25valladolid-barcelona41-Optimized

 

El rival

Entrenador: Sergio González
Màxim golejador: Óscar Plano i Unal (3 gols)
Exblaugranes: Masip
Balanç a la Lliga: 6V – 8E- 9D
Posició a la classificació: 15è, 26 punts

Precedents

-El Barça ha guanyat 9 dels seus últims 10 enfrontaments amb el Reial Valladolid a La Lliga.

-El Valladolid només ha guanyat dos dels seus 42 partits com a visitant davant el Barça a La Lliga (6E 34D), l'última vegada al novembre del 1997 (2-1).

-En el partit de la primera volta, els culers van vèncer al José Zorrilla per 0-1 amb gol d’Ousmane Dembélé.

 

Curiositats

-Luis Suárez ha marcat a 26 dels 27 equips als quals s'ha enfrontat en La Lliga (125 gols), i només li queda el Valladolid. Aconseguirà afegir-lo a la llista?

-Gerard Piqué suma 299 partits de  Lliga amb el Barça (26 gols), i si juga contra el Valladolid, arribarà a la xifra rodona dels 300.

-L’exjugador blaugrana Ronaldo Nazario és l’actual propietari del Valladolid.

-El Barça ha marcat almenys un gol en els seus últims 20 partits de Lliga a casa (15V 4E 1D), marcant un global de 60 gols (tres de mitjana per partit).

Convocatòries

Per a aquest partit, Sergio González no podrà comptar amb els lesionats Hervías, Alcaraz i Luismi, a més del sancionat Óscar Plano. Pel que fa a la convocatòria de Valverde, el tècnic barcelonista ha convocat 18 jugadors:  Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Suárez, Messi, O. Dembélé, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Aleñá, Vidal, Vermaelen i Iñaki Peña.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut