Un duel inèdit a les semifinals de Copa

Un duel inèdit a les semifinals de Copa

El partit d’aquest dissabte contra l'Iberostar Tenerife, el primer de la història en les semifinals de la competició del KO

Barça Lassa-Iberostar Tenerife. O el que és el mateix: un duel que no s’havia donat fins ara a les semifinals de la Copa del Rei. Aquest dissabte el WiZink Center (19.00 hores, #Vamos) serà el testimoni d’aquest històric partit entre els blaugranes i els canaris. I és que el conjunt entrenat per Txus Vidoreta s’ha classificat per segona vegada a la seva història per a aquesta fase de la competició del KO després de superar l’Unicaja.

Al capdavant, els blaugranes es trobaran la tercera millor defensa de l’ACB. Un conjunt que ja fa poques setmanes va imposar-se a terres canàries al conjunt de Svestilav Pesic. A més, el Barça Lassa tindrà davant seu la possibilitat de fer un pas més cap a l’objectiu de defensar el títol de Copa.

Pesic: "Iberostar Tenerife es troba amb molta confiança"

El tècnic blaugrana ha analitzat el duel d'aquest dissabte a les semifinals de la Copa, assegurant que "Iberostar Tenerife es troba amb molta confiança pels resultats que està obtenint i la bona temporada que està completant". Svestislav Pesic també ha advertit de l'equilibri entre l'atac i defensa i de l'estat de gràcia en què es troben diversos jugadors canaris: "Haurem d'estar atents des de l'inici i aplicar una defensa sòlida".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut