Barça Lassa - Recoletas Atlético Valladolid: Festival ofensiu al Palau (46-24)

L’equip blaugrana suma un triomf contundent en l’estrena d’Ilic davant el públic culer

El Barça Lassa ha superat amb solvència el Recoletas Atlético Valladolid (46-24) al Palau Blaugrana, en el duel corresponent a la 18a jornada de la Lliga Asobal. El matx ens ha deixat el debut de Nemanja Ilic al Palau; que ha demostrat les seves credencials erigint-se com a màxim anotador amb 7 gols, els mateixos que N’Guessan. L’enorme encert ofensiu dels blaugrana al primer temps (26 dianes), ha estat clau per sumar un triomf més a la competició regular davant un rival on juga Abel Serdio, la primera incorporació del Barça Lassa 2019/20.

Àmplia capacitat ofensiva

El duel s’ha iniciat amb un gran encert blaugrana. Els de Xavier Pascual, han marcat el ritme des del principi assolint les regnes del duel. La solidesa defensiva culer, combinada amb les sortides ràpides cap a territori rival, han estat la tònica dels primers compassos del partit.

L’efectivitat ofensiva del Barça Lassa, capitanejada per Ilic i N’Guessan, ha dificultat les opcions del conjunt visitant per escurçar la notable distància a l’electrònic que ha anat augmentat progressivament (18-10, min 18). En els minuts previs al descans, un contundent parcial de 6 a 0 ha eixamplat les distàncies pels blaugrana (24-10, min 26). Un resultat que ha anat a més fins el minut 30, on els equips han tornat als vestidors amb un 26-14 que reflectia la superioritat barcelonista.

Sòlids per assegurar la victòria

A la represa, la defensa visitant ha augmentat la seva intensitat. Aquest fet ha provocat que els percentatges golejadors culers disminuïssin (30-19, min 40). Tot i així, les recuperacions defensives dels homes de Pascual, han propiciat atacs verticals en els quals blaugrana no han perdonat de cara a porteria.

En el tram final del partit el Barça Lassa ha tornat a dominar l’atac i,amb una ràpida circulació de pilota en el seu joc, ha acabat certificant el divuitè triomf lliguer que manté el camí intractable de l’equip en la competició domèstica.

La fitxa del partit

Barça Lassa, 46
Atlético Valladolid, 24

Barça Lassa: Pérez de Vargas (-), Entrerríos (2), N’Guessan (7), Aleix (5), Syprzak (2), Dolenec (5), Ilic (7), - set inicial - Tomás (4), Andersson (4), Ariño (2), Thiagus Petrus (-), Dika Mem (5), Duarte (1) i Pálmarsson (-) i Fabregas (2).

Atlético Valladolid:
César Pérez (-), Nico López (-), Rubén Río (2), A.Serdio (3), Miguel Camino (4), Garcia Pascual (-), Victor Rodríguez (2) –set inicial- Diego Camino (1), Héctor (-), Dani Pérez (1), A. Fernández (2), Carlos Calle (P.S, 1), Á. Martínez (-), M. Martínez (5), Roberto Pérez (1), Gastón (2).

Parcials: 5-2 / 8-5 / 15-9 / 19-10 / 23-10 / 26-14 (descans) 29-16 / 30-19 / 33-20 / 38-22 /43-24

Àrbitres: Goyo Muro San José i José Manuel Iniesta Castillo