Barça Femení – Sporting Huelva (prèvia): Un molt bon moment al Mini

Barça Femení – Sporting Huelva (prèvia): Un molt bon moment al Mini

18.30h, Gol: Lluís Cortés i la capitana Vicky Losada subratllen la bona línia culer abans d’un nou compromís vital a la Lliga

Sense treva. Després de la brillant golejada al camp del Rayo (0-4) i abans del partidàs de Copa de diumenge a Madrid, el Barça Femení afronta un nou compromís crucial de Lliga al Miniestadi (amb entrada gratuïta). La prioritat és el duel amb l’Sporting Huelva, quan només queden deu jornades i l’equip segueix invicte i depenent de si mateix per ser campió.

Les baixes mèdiques barcelonistes per aquest partit segueixen sent Gemma Gili, Patri Guijarro i Bárbara Latorre. I tampoc hi serà Andressa Alves, després de la seva expulsió a Vallecas.

Les declaracions de Lluís Cortés

“Insisteixo: hem de guanyar tots els partits. Hem de treure les millors jugadores per afrontar aquest partit. Sí que és cert que hem de tenir en compte que al cap de setmana tenim un altre partit, igual que ho vam fer al camp del Rayo. El màxim nombre de jugadores s’han de sentir importants i puguin oferir un bon nivell”.

“Crec que estem en un molt bon moment. L’equip ha anat de menys a més i estem preparades pel que ve, que és molt bonic i important”.

Les declaracions de Vicky Losada

“La gent està amb confiança i crec que es reflecteix en els partits. El grup humà sempre ha estat molt unit i crec que estem en un molt bon moment”.

“Lluís està donant minuts a totes les jugadores perquè totes ens sentim importants. S’està fent un treball bo i gràcies a això arribarem en les millors condicions”.

“Ja comencen a quedar poquets partits, elles estan en una situació que estan a baix i necessiten punts. Tots els equips venen a totes contra nosaltres. (L’Sporting) És un equip agressiu, ben plantat al camp i crec que serà difícil”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut