Barça Lassa B – Córdoba CF Futsal (7-4): Intensitat blaugrana

Els joves blaugranes consoliden el cinquè lloc de la segona divisió de la LNFS

El Barça Lassa B, cinquè classificat, i el Córdoba, sisè classificat, es veien les cares a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, separats per un punt a la taula, a l’inici del partit. Tot i el gol d’inici dels visitants i l’expulsió de Rufino, els blaugranes van dominar el primer temps i en el segon, van resoldre el partit, treballant defensivament contra l’atac de cinc.

Vint minuts intensos

Amb molta mala sort començava el partit dels blaugranes. En el minut 3 el visitant Keko obria el marcador, fruit d’un rebot afortunat. Però lluny d’espantar-se, el Barça Lassa B va tenir la iniciativa i Pau Recasens, en el minut 7 aconseguia l’empat a l’aprofitar un rebuig del porter desprès un excel·lent remat de Rufino.

I el premi a la bona feina, que estaven demostrant els de Closas sobre la pista, va arribar en forma de gol de Rufino, en el minut 10. Els locals estaven en ratxa i Daniel, en el minut 13, marcava el 3 a 1, desprès d’una gran combinació d’equip. La festa continuava i el partit era de total color blaugrana amb el quart gol, obra d’Hugo Alonso, en el minut 15. Els andalusos apostaven pel porter jugador per aturar l’allau de joc catalana i en el minut 16 retallaven diferències (4-2) amb un gol de Koseki.

En els darrers minuts del primer temps moltes coses havien de passar. Rufino veia la segona groga i deixava al Barça Lassa B en inferioritat durant dos minuts. Dins aquest espai de temps, el Córdoba realitzava la sisena falta i el blaugrana Daniel marcava el 5 a 2. Segons després i aprofitant la superioritat numèrica, els andalusos establien el 5 a 3, marcat per David Leal, resultat amb el que van finalitzar els primers 20 minuts.

Esforç defensiu

Si els primers vint minuts havien estat d’alta intensitat, el segon temps començava amb els dos equips cercant el gol, gol que va arribar del costat blaugrana, de les botes de Khalid, en el minut 26 de partit (6-3). El Córdoba apostava, de nou, per l’atac de cinc i el porter blaugrana Lluch, aprofitava el canvi del porter jugador visitant, per donar una passada mil·limètrica al cap de Nil Closas, que establia el 7 a 3, en el minut 27.

Seguint amb l’atac de cinc, els cordovesos marquen el seu quart gol a set minuts per a la fi del partit. Aquest tipus d’atac, obligava a la defensa blaugrana a mantenir-se amb molta tensió i esforç físic però els minuts passaven i el marcador continuava sent favorable als interessos dels joves entrenats per Xavi Closas.

En el minut 38 els àrbitres expulsaven a Pakito del Córdoba CF Futsal i en el següent atac els visitants cometien la sisena falta que va xutar Daniel i va aturar el porter Nono. Amb la superioritat els blaugranes van disposar d’ocasions, com una de Daniel que va acabar al pal, però el marcador ja no es va moure.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Córdoba CF Futsal (7-4)