Tornen els internacionals...i Rivillos!

Tornen els internacionals...i Rivillos!

L’ala de Torrejón comença a treballar de forma parcial amb el grup set mesos i mig després de trencar-se el lligament encreuat del genoll dret

Plaza prepara el partit contra el Jaén a contrarellotge, amb només dos dies amb tota la plantilla al complet. Aquest divendres s’han incorporat al grup el gruix dels internacionals, amb Lozano, Dyego, Ferrao, Aicardo i Juanjo, a més del ‘tocat’ Leo Santana que ha pogut treballar amb normalitat. Els altres dos, Adolfo i Arthur, ja van tornar ahir dijous. D’aquesta manera, per al partit de diumenge l’equip només té les baixes segures de Rivillos, que encara no té l’alta, i d’Esquerdinha, recuperant-se d’una ruptura al bessó.

Rivillos recupera el somriure

L’ala de Torrejón ha començat a treballar aquest divendres amb el grup de forma parcial, set mesos i mig després de trencar-se el lligament encreuat del genoll dret. La tornada de Rivillos serà progressiva, sense córrer riscos. Rivillos ha participat activament en la primera part de l’entrenament, inclòs el partidet, i s’ha mostrat molt participatiu en el joc i, com de costum, de molt bon humor i molt bromista amb els companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut