El Barça Lassa confirma el seu bon moment contra el Zalgiris

El Barça Lassa confirma el seu bon moment contra el Zalgiris

El triomf contra el conjunt lituà ens deixa diverses dades i aspectes que cal destacar

El Barça Lassa va imposar-se aquest dijous al Zalgiris al Palau Blaugrana (78-72) en un partit ajustat i que dona un triomf important als barcelonistes. Aquesta victòria ens deixa diversos aspectes que cal destacar i analitzar.

Una actuació coral

I és que els homes de Svestislav Pesic van completar una bona actuació coral, amb quatre homes obtenint o superant els 10 punts: Heurtel (10), Oriola (10) –va ser lloat pel tècnic blaugrana després del partit–, Tomic (11), Séraphin (12) i Hanga (14). A més, la concentració en el rebot va resultar clau en un partit ajustat i en què el Barça Lassa va capturar 37 rebots, per 19 del Zalgiris.

El bon moment de Hanga

Especialment destacada va ser l’actuació del jugador hongarès, que després de superar la lesió està completant bons partits. Hanga va ser el protagonista d’una esmaixada espectacular i d’una recuperació clau en l’últim minut per encarar el triomf. La seva recuperació va servir per situar el 77-70 quan restaven pocs segons per al final.

Bon registres a l’Eurolliga

Els blaugranes sumen 13 victòries i 9 derrotes en les 22 jornades disputades fins al moment a l’Eurolliga. A més, aquestes 13 victòries ja superen el nombre total de triomfs aconseguits el curs 2016/17 (12) i el 2017/18 (11). Un registre positiu que convida a l’optimisme i a assolir l’objectiu del Club de classificar-se per al play-off. D’aquesta manera, l’equip no renuncia a res i es manté en la lluita per les posicions capdavanteres quan resten vuit partits per disputar-se.

...i també a l’ACB

No hem d’oblidar que el Barça Lassa lidera la competició regular com a líder en solitari, amb un balanç de 16 triomfs i 3 derrotes quan s’ha superat per poc l’equador de la competició regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut