Malcom: debut amb gol en un Clàssic

El brasiler ha disputat el seu primer duel davant el Reial Madrid i ha anotat el gol de l’empat

Gran debut de Malcom en un Clàssic. El ‘14’ blaugrana disputava per primera vegada un duel davant l’etern rival i ho ha fet per la porta gran: de titular i anotant l’únic gol barcelonista del partit. El brasiler ha format part de l’11 inicial que Valverde ha decidit treure davant el Reial Madrid, i ha disputat 76 minuts, fins que ha estat substituït per Carles Aleñá.

Corria el minut 57 quan, després d’una rematada al pal de Luis Suárez, Malcom ha recollit el rebot i, amb molta qualitat, ha enviat la pilota al fons de la xarxa de Keylor Navas per situar l’1-1 al marcador, igualant el gol inicial de Lucas Vázquez. Amb aquest bon gol del brasiler, el Barça deixa molt més igualada l’eliminatòria davant el conjunt blanc de cara al duel de tornada al Bernabéu, on els de Valverde i Solari es disputaran un lloc a la final de Copa.

Debut amb gol, també a la Champions

L’extrem ja sap el que és debutar amb gol a les cites importants. En el seu primer partit de Lliga de Campions amb el Barça, Malcom només va trigar dos minuts a marcar el seu primer gol. Va ser a Milà, davant l’Inter, en un matx on –curiosament– el resultat també va ser d’1-1. Amb aquest gol davant el Reial Madrid, el brasiler ja suma dues dianes a la Copa del Rei i tres en total. Reviu el gol que va marcar a Itàlia davant l'Inter a la Champions: