Sis anys sense perdre en Copa al Camp Nou

Sis anys sense perdre en Copa al Camp Nou

Amb l’empat contra el Reial Madrid el FC Barcelona no coneix la derrota des del 26 de febrer del 2013

El FC Barcelona suma gairebé sis anys sense conèixer la derrota al Camp Nou en Copa. Amb l’empat contra el Reial Madrid (1-1) en l’anada de les semifinals de la Copa del Rei 2018/19 s’ha donat continuïtat a aquesta ratxa d'imbatibilitat. I és que l’Estadi acostuma a ser un dels principals arguments blaugranes en aquesta competició del KO.

18 triomfs i 2 empats

Per trobar la darrera vegada que els culers no van aconseguir el triomf a la Copa com a locals cal remuntar-se al 26 de febrer del 2013. Un duel corresponent a les semifinals en què el conjunt aleshores entrenat per Tito Vilanova va caure per 1-3. A partir d’aquella ensopegada els blaugranes han disputat 20 partits i han aconseguit un registre de 18 victòries i 2 empats.

A més, en aquests 20 partits  invicte cal sumar un espectacular registre de 90 dianes a favor i 14 en contra, amb grans golejades que quedaran com algunes de les nits més màgiques de la història culer. Els dos equips que han evitat un triomf blaugrana al Camp Nou a la Copa han estat Reial Madrid a aquestes semifinals i Atlètic de Madrid a les semifinals del curs 2016/17. Un camí que fa somiar l’afició blaugrana en una altra final copera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut