Doble derrota del voleibol blaugrana

El CVB Barça va caure davant les líders, mentre que la millora de joc del conjunt masculí no va ser suficient per superar el Textil Santanderina

Cap de setmana de lluita per als dos conjunts de voleibol del Barça. L’equip femení va fer suar de valent al Logronyo -les líders de la lliga- per emportar-se els tres punts. Les locals es van avançar en el primer set, però l’equip dirigit per Hugo Gottuzo va reaccionar per posar l’empat a un set al guanyar el segon parcial per 22-25. En el tercer i quart però, les locals es van imposar i van acabar tancant el partit per tres sets a 1.

Millora sense premi

Per la seva banda, l’equip masculí va mostrar una millora en el seu joc davant un rival complicat, el Textil Santanderina. Tot i que els blaugranes van arribar amb opcions fins al final dels dos primers sets, la millora va acabar sense recompença després que els locals s’emportessin el partit per 3 sets a 0.

A més de la derrota, el conjunt sota les ordres de David Lorente també ha de lamentar la victòria del CV Manacor que obre ara una diferència de tres punts respecte els blaugranes, els quals es mantenen en posicions de descens amb 11 punts.