Recuperació abans del clàssic

Recuperació abans del clàssic

L’equip ha entrenat al camp 2 de la Ciutat Esportiva després d’augmentar un punt més la seva distància com a líder de La Liga

Tornada als entrenaments per l’equip d’Ernesto Valverde després de l’empat contra el València el passat dissabte al Camp Nou (2-2) però que li permet augmentar la diferència amb el segon classificat, l’Atlètic de Madrid, fins a sis punts després de la derrota dels de Simeone. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on els jugadors que van jugar dissabte han fet treball de recuperació post partit. O. Dembélé ha fet treball de camp dintre del seu procés de recuperació. També han entrenat Iñaki Peña, Wague, Morer i Miranda, del Barça B.

El proper entrenament ja serà aquest dimarts a les 18.00 hores, en l’última sessió abans d’afrontar l’anada de les semifinals de la Copa del Rei al Camp Nou el proper dimecres a les 21.00 hores contra el Real Madrid. Abans de l’entrenament, el tècnic Ernesto Valverde sortirà en roda de premsa a les 17.00 hores a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut