Set coses que hem après a la 1a ronda del Best Goal Ever

Set coses que hem après a la 1a ronda del Best Goal Ever

Amb 32 gols classificats per a la segona fase, és l’hora de fer una anàlisi de com avança la competició

Dels 64 gols que van arrencar la competició del Best Goal Ever, el concurs que decidirà el millor gol de la història del Barça, ja només queden vius la meitat. Els 32 gols classificats arrenquen aquest dilluns amb les eliminatòries corresponents a la segona ronda. Només en pot quedar un.

A falta de conèixer quin serà el guanyador final, podem anar extraient algunes conclusions després d’una primera ronda amb 32 eliminatòries de tots els colors. Hem après set coses.

1- Qui pot amb Messi? Messi

Dels 64 gols inicials del concurs, 10 corresponien a Lionel Messi. D’aquests 10, un total de 9 s’han classificat per a la segona ronda. I què va passar amb el desè? Contra qui va perdre el gol de Messi a la final de Champions del 2009? Doncs sí. Contra un altre gol de Messi: el que va deixar assegut a Jerome Boateng a la semifinal de Champions del 2015.

2- Cosa de dos?

A banda de Messi, l’altre jugador ‘invencible’ està sent Ronaldinho. Cinc dels seus sis gols han segellat el bitllet per a la segona ronda. Només la seva xilena contra el Vila-real ha quedat eliminada... contra una altra xilena de Rivaldo. Així, dels 32 gols encara vius, 14 pertanyen a Messi o Ronaldinho. I a la segona ronda ens espera més d’una eliminatòria entre ells...

3- Duels entre companys

Sergi Roberto contra Luis Suárez i Ousmane Dembélé contra Philippe Coutinho. Aquests van ser els dos duels entre companys del primer equip viscuts a la primera ronda. I qui va acabar imposant-se? Va haver-hi molt de debat, com es pot comprovar en el vídeo, però finalment van ser Sergi Roberto i Ousmane Dembélé els guanyadors.


4-  La gran sorpresa xilena

Està sent una competició previsible? Bé, no sempre. La primera gran sorpresa es va produir el dilluns 21, quan el recordat gol d’Andrés Iniesta a Stamford Bridge va quedar fora de competició. Mentre arreu es parlava del fitxatge de Kevin-Prince Boateng pel Barça, a Xile els mitjans locals demanaven el vot per Alexis Sánchez... I va funcionar: la seva vaselina contra el Madrid va superar contra tot pronòstic la diana d’Iniesta al 2009.

5- Més de 325.000 vots rebuts

Hem tingut dies bons i dies no tan bons. Però la foto general és molt bona: més de 325.000 persones han deixat el seu vot des que la competició va arrencar el passat 19 de desembre. I si encara no ho has fet, encara ets a temps d’enganxar-te i començar a votar. Som tot just a la segona ronda! 

6- Adéu a grans golejadors 

Són molts els cracs que han quedat eliminats i que ja no opten al Best Goal Ever. Zlatan Ibrahimovic, Neymar Jr, David Villa, Thierry Henry, Patrick Kluivert o fins i tot Samuel Eto’o o Luis Suárez -que competien amb dos gols diferents cadascun- hauran de seguir el final de la competició com la resta de nosaltres.

7- I ara... 18 candidats per 32 gols

Sense ells , queden un total de 18 candidats diferents. Messi i Ronaldinho parteixen amb avantatge, amb nou i cinc gols encara vius respectivament. També Ronald Koeman i Rivaldo en tenen dos encara. Després, un seguit de 14 futbolistes segueixen en competició, cadascun amb un únic gol.

Quin de tots ells, però, serà el millor gol de la història del Barça?

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut