Barça Femení – Fundació Albacete: Triomf merescut per continuar somiant (3-1)

El conjunt blaugrana guanya amb solvència per seguir el ritme de l’Atlètic de Madrid

El Barça Femení ha obtingut una victòria clau per no perdre el ritme del conjunt matalasser a la Lliga. Les de Lluís Cortés han estat molt superiors a les manxegues, que no han inquietat la porteria de Pamela Tajonar, i, gràcies al gol de Mariona (min 31) i al doblet de la capitana Marta Torrejón (min 59 i 78), han superat el seu rival.

Domini culer aclaparador

Les futbolistes culers han sortit decidides a guanyar el partit. Després d’un petit ensurt, el Barça, mitjançant la possessió, ha agafat les regnes del matx. Amb Andressa Alves i Martens aportant amplitud i profunditat, han arribat les millors ocasions. I, a partir del minut vint, les blaugranes han assetjat la porteria visitant.

La paciència ha tingut premi quan Mariona ha obert la llauna en definir una passada d’Alexia, que l’havia deixat sola davant la portera Vamberger (1-0, min 31). Després del gol, les barcelonistes han continuat gaudint d’ocasions, però sense encert.

La segona part ha començat de manera similar a la primera. Les culers no han deixat de monopolitzar la possessió i de crear ocasions. Al minut 55 han anul·lat un gol d’Andressa Alves per un fora de joc previ de Mariona, i, desafortunadament per al conjunt blaugrana, Alba Redondo ha empatat al 57.

Reacció immediata

L’alegria ha durat poc per a les visitants, que han vist com el Barça capgirava la situació tan sols dos minuts després. Martens, que a la segona meitat ha jugat per la banda dreta, ha realitzat una centrada exquisida que ha rematat Marta Torrejón a plaer (2-1, min 59). Les blaugranes respiraven tranquil·les.

I, a quinze minuts per al final, el Barça ha tornat a prémer l’accelerador, conscient que no podia deixar escapar aquesta victòria. Així doncs, ha arribat el tercer gol i definitiu, obra novament de Marta Torrejón de cap després en rematar una assistència de Candela (3-1, min 78). A partir d’aquest moment el marcador ja no s’ha mogut, i el Barça Femení assoleix un triomf important per continuar lluitant pel títol.

LA FITXA TÈCNICA

Barça Femení, 3
Fundación Albacete, 1

Barça Femení: Tajonar, María León, Losada (Hamraoui, min 89), Marta Torrejón, Mariona (Duggan, min 73), Alexia, Leila, Andressa Alves (Candela, min 63), Pereira, Aitana (Andonova, min 83) i Martens

Fundación Albacete: Vamberger, Padilla, M.Pérez, Tomo, Mati, Redondo, M.Costa (Hitomi, min 85), Cintia (Bulatovic, min 67), Sandra, Rebeca (Navarro, min 67), Sofi (Pomares, min 67).

Gols: 1-0, Mariona (min 31); 1-1, Alba Redondo (min 57); 2-1, Marta Torrejón (min 59); 3-1, Marta Torrejón (min 78)

Àrbitra: María Romero

Assistència: 890 espectadors al Miniestadi