Voltregà – Barça Lassa: Victòria patida a Sant Hipòlit (2-3)

Els d’Edu Castro comencen el mes de febrer amb un triomf que els permet continuar ferms al capdavant de la classificació de l’OK Lliga

El Barça Lassa ha aconseguit una patida victòria a la pista del CP Voltregà (2-3). Els d’Edu Castro han dominat un partit que s’ha complicat a la segona meitat amb els contraatacs de l’equip de Sant Hipòlit.

El matx ha començat amb un ritme frenètic i tots dos equips han efectuat transicions molt ràpides. Però el gol matiner de Marc Gual ha calmat els aires. Després d’aquesta diana, el Barça ha agafat les regnes del partit i l’ha dominat amb possessions més llargues. Al límit del descans, el davanter portuguès Joao Rodrigues ha posat terra de per mig i ha fet el segon gol.

El Voltregà perdona i el Barça sentencia

En canvi, la segona meitat semblava un altre partit. El Voltregà ha sortit amb empenta i ha creat problemes al Barça. Quan només havien transcorregut 19 segons, Eric Vargas ha retallat distàncies mitjançant un gol de cullera. Els osonencs han tingut les millors ocasions de l’enfrontament, però no les han sabut aprofitar.

En el millor moment del Voltregà, quan transcorria el minut 38, un altre cop Joao Rodrigues, després d’una assistència de Matias Pascual, ha marcat el tercer per als blaugranes. No obstant, cinc minuts després Pol Manrubia ha tornat a escurçar distàncies amb el 2 a 3 definitiu.

El Barça Lassa ha acabat el partit replegat per evitar les ràpides transicions d’atac de l’equip local. Després d’aquesta victòria, el conjunt barcelonista rebrà el Vendrell al Palau Blaugrana el pròxim divendres 8, en el partit corresponent a la jornada 19 de l’OK Lliga.

Fitxa del partit

CP Voltregà, 2
Barça Lassa, 3

Voltregà: Blai Roca, Adrià Ballart, Petxi Armengol, Èric Vargas i Aleix Molas –cinc inicial–, Pol Gallifa, Pol Manrubia i Mia Ordeig.

Barça Lassa: Aitor Egurrola, Marc Gual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i Sergi Panadero –cinc inicial– Matias Pascual, Nil Roca, Joao Rodrigues i Ignacio Alabart.

Gols: 0-1, Marc Gual (min 6); 0-2, Joao Rodrigues (min 23); 1-2, Eric Vargas, (min 26); 1-3, Joao Rodrigues, (min 38); 2-3, Pol Manrubia (min 43)

Àrbitres: Álvaro de la Hera i Albert Márquez. Faltes 9 i 9.