Barça Femení – Fundació Albacete (prèvia): Volen mantenir la línia al Miniestadi

Barça Femení – Fundació Albacete (prèvia): Volen mantenir la línia al Miniestadi

16.00 h, Gol: El Barça rep la Fundació Albacete amb la necessitat de continuar sumant de tres en tres per lluitar per la Lliga

El tercer compromís en vuit dies del Barça Femení torna a ser al Miniestadi. Al mateix escenari on en el primer va aconseguir un triomf bàsic davant l’Athletic Club (2-1). Entre setmana, l’equip es va classificar per a les semis de Copa sense deixar opció al Madrid CFF (0-3). Ara les blaugranes reapareixen al Mini davant la Fundació Albacete amb l’objectiu de continuar invictes i vèncer per seguir depenent d’elles mateixes per ser campiones de Lliga.

Fiable en defensa (només un gol encaixat en els últims deu partits), el Barça es reforçava dijous amb la davantera Asisat Oshoala. En la prèvia, el tècnic Lluís Cortés explicava que espera comptar-hi a partir de la setmana que ve, al camp del Rayo Vallecano.

Les declaracions de Lluís Cortés

“La Fundació Albacete va començar la temporada molt forta, amb bons resultats i col·locant-se entre els cinc primers. Sí que és cert que últimament ha agafat una mala ratxa, però això també pot ser una motivació per a elles, perquè necessiten sumar punts com més aviat millor”.

“Asisat es cuida molt, s’entrena molt i ha arribat en un estat físic bo. Amb el viatge i el canvi de situació potser ara mateix no està preparada per jugar, però sí que crec que a partir de la setmana que ve pot començar a entrenar-se amb normalitat i aportar-nos coses molt bones a l’equip. L’adaptació no serà difícil, perquè domina l’anglès i el primer dia de seguida es va fer amb tothom, i les nostres jugadores són bones amfitriones”.

Les declaracions de Pamela Tajonar

“La Fundació Albacete porta sis jornades sense guanyar, però està sent una Lliga molt competitiva i hi ha jugadores que continuen destacant tot i els resultats. Hem de tenir la màxima concentració, sobretot en defensa, per no concedir res”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut